Slik gjennomføres Fana Tine Fotballskole 2017

Mandag starter endelig sommerens første utgave av Fana Tine Fotballskole.

Fana IL Fotball er stolte og glade for at nærmere 300 unge fotballspillere velger å bruke første uken i sommerferien på Nesttun Idrettsplass. Våre instruktører gleder seg nå stort til å ta i mot alle sammen og sørge for masse god aktivitet i uken som kommer.

Tid og sted
Fremmøte første dag på fotballskolen er klokken 08:15 for registrering - absolutt senest klokken 08:45. Øvrige dager starter fotballskolen klokken 09:00 og avsluttes klokken 14:00. Deretter er det tilsyn av barna frem til klokken 16:00. All aktivitet gjennomføres tradisjonen tro på Nesttun Idrettsplass.

Anleggsaktivitet på Nesttun Idrettsplass
Samtlige deltakere og foresatte må ha respekt for byggeaktiviteten som nå foregår på Nesttun Idrettsplass. Herunder også de avgrensningene som blir lagt med gjerder. Ankomst til kunstgresset kan skje både fra Tors veg og Odins veg, men det er et svært begrenset antall parkeringsplasser. Fana IL Fotball oppfordrer derfor samtlige til å ta seg til Fana Tine Fotballskole med sykkel, Bybane eller samkjøring.

Alt medbrakt klær og utstyr skal plasseres på tribunen ved bane 1 og må derfor merkes godt.

Inndeling av grupper
Alle deltakerne vil bli delt inn i grupper som holder sammen gjennom hele dagen på fotballskolen. Inndeling av grupper skjer hver dag hvor vi naturligvis tar hensyn til at de aller fleste ønsker å være med andre venner og bekjentes. Be derfor barna holde sammen med dem de ønsker å være med gjennom fotballskolen.

Kle deg etter været
Vi satser naturligvis på mange fine timer ute på kunstgresset. Alle må i midlertidig være forberedt på å være ute uansett vær. Vi forventer derfor at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy. Det er viktig at deltakerne er kledd etter været og har med skifteklær om det skulle komme nedbør. Pakk i sekker og gjerne i plastposer. Merk gjerne klærne med navn.

Solkrem
For å forhindre solbrenthet eller liknende anbefaler vi at deltakerne er beskyttet mot solen med solkrem. Pakk gjerne med ekstra solkrem.

Ta med drikkeflaske
Det er viktig å få i seg nok væske i løpet av en lang dag med mye aktivitet. Vi oppfordrer derfor alle deltakerne om å ta med seg drikkeflasken som blir utdelt første dagen.

Mat
Alle spiser medbrakt matpakke midt på dagen og får samtidig et Tine-produkt. På fotballskolens siste dag serveres det pizza. Her vil vi selvsagt ta hensyn til eventuelle allergier ved bestilling. Alle må derfor melde inn allergier i god tid. Deltakere som også skal være på Nesttun Idrettsplass i tiden vi har tilsyn bør ha med en ekstra matpakke.

Utstyr
Etter endt fotballskole får samtlige deltakere utstyr fra Tine og en ball. Dersom noen deltakere ikke er tilstede siste dagen er det bra om klubben blir informert om dette i forhold til utlevering av utstyr.

Bilder
Fana IL Fotball ønsker naturligvis å dokumentere den herlige aktiviteten på Fana Tine Fotballskole. Dersom noen ikke ønsker at deres barn skal bli tatt bilde må det gis beskjed om dette.

Registrering
Utover registrering første dag på fotballskolen vil det ikke bli notert ned hvem som møter hver dag. Samtidig er det allikevel veldig bra for klubben å få beskjed dersom man vet at en deltaker er fraværende en eller flere av dagene. Samtlige deltakere som skal være igjen på Nesttun Idrettsplass for tilsyn etter endt fotballskole klokken 14:00 har registrert dette ved påmelding. Foresatte må ikke glemme å informere om dette til sine barn. Dersom enkelte har ombestemt seg og allikevel ønsker å benytte seg av tilsynsordning av barna frem til klokken 16:00 gir man beskjed om dette ved registrering.

Om deltakeren har allergi eller annet vi må ta hensyn til ber vi dere sende informasjon om dette i en e-post. Har du spørsmål utover det som blir beskrevet her er det ingen grunn til å nøle med å ta kontakt.

Kontaktinformasjon for Fana Tine Fotballskole 2017
Mads Vik Tvedte - Sportslig leder
E-post: mads@fanafotball.no

>> Fana Tine Fotballskole 2017

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift