Før kampen: Fana - Hønefoss

Lørdag tar Fana IL Fotballs herrelag i mot Hønefoss på eget kunstgress. Les deg opp før kampen her!

Foto: Trond Gausemel i Hordalandsfotball.

Hønefoss er gjester på Nesttun Idrettsplass i PostNord-ligaens 11. serierunde.

Oppgjøret må betegnes som et av flere interessante oppgjør i avdeling 2. Selv om Hønefoss ikke er av de største byene i landet har ballklubben rukket å markere seg i norsk toppfotball. Dette mye takket være Aage Thoresen og AKA-kjeden sin kjærlighet til klubben og spillet. Med en viktig velgjører i ryggen var hverdagen til lørdagens gjester et eventyr med ny stadion og Tippeliga-spill på det beste. Siden den gang har store utskiftninger av både spillere, trenere og ledere samt en annen økonomisk førte laget ned i 2. divisjon etter 17 år på de to øverste nivåene i norsk fotball. Selv om Hønefoss ved flere anledninger ryktes å ha vært på konkursens rand har klubben klart å ivareta den sportslige satsingen. Det er all grunn til å tro at laget fra Ringerike kommune er topp motivert til å hente hjem årets første borteseier. Frode Laftons disipler leverte i perioder årsbeste i forrige serierunde mot Odd 2 da de imponerte ved å snu kampen fra 0-2 til 3-2. Skuffelsen var riktignok stor da man mistet to poeng på tampen, men rutinerte Lafton ved garantert hvilke knapper han skal trykke på for å bygge videre på de gode prestasjonene.

Hjemmelaget har selvfølgelig til hensikt å fortsette på vinnersporet. Den deilige borteseieren mot Byåsen gav mersmak og energi i treningsuken. Rent spillemessig var kampen helt på det jevne, men guttene stod opp for hverandre og jobbet hardt for å sikre seg tre viktige poeng. Disse ingrediensene blir naturligvis viktig også i fortsettelsen i en tøff liga med fine utfordringer hver eneste helg.

Fana IL Fotball ønsker alle hjertelig velkommen til hjemmekamp for vårt herrelag. Det er forøvrig fri entrè for alle. Kiosken er naturligvis også åpen. Her serveres det blant annet varme og kalde drikker samt deilige vafler og mettende hot-dogs. Nå kan du forøvrig betale med både bankkort og Vipps i kiosken på Nesttun Idrettsplass. Enkeltsspillere fra herrelaget kan man dessuten møte dagen før dagen på McDonalds i Laguneparken fra klokken 13:00 utfordres med ballen i både presisjon og kraft.

Det er et svært begrenset antall parkeringsplasser på Nesttun Idrettsplass. I tillegg er det kun et fåtall biler som kan parkere i Tors veg av hensyn til sikkerhet og fremkomst for nødetatene. Fana IL Fotball oppfordrer derfor publikum til å benytte Bybanen eller at man samkjører. Klubben har avtalt at parkeringsplasser ved Fana politistasjon kan benyttes kostnadsfritt.

Fana - Hønefoss
11. serierunde i PostNord-ligaen avdeling 2, Nesttun Idrettsplass
Lørdag 24. juni 2017 klokken 16:00

>> Sesongkort på Nesttun Idrettsplass

>> Fana - Hønefoss (Facebook)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift