"Matt Damon" klar for Haugar

Kanskje ikke originalen, men den beste kopien på Haugalandet, er spilleklar og tatt med i troppen til A-lag Herrer til morgendagens kamp mot Etne.

Det dreier seg om Lars Lindtner (24) som er tilbake på Haugalandet etter flere år med studier ved Rogers State University i Oklahoma, USA. Han rakk også å jobbe et år i mediabransjen, og det var her han ble kjent over hele USA som Matt Damon look-a-like. Les mer om det her: https://www.h-avis.no/nyheter/haugesund/politikk/kjendis-i-usa-over-natta/s/5-62-270409

Fotballspilleren Lars begynte sin karriere i Kolnes. Deretter tilbragte han flere sesonger hos oss med spill både på gutte- junior- og A-laget. Etter det ble det kortere opphold både i FKH, Djerv 1919 og Avaldsnes før det bar av sted over dammen.

Nå er han tilbake, og etter en bedriftskamp og ei trening med oss, så går han rett inn i troppen til bortekampen mot Etne tirsdag.

Såvidt vi vet er dette første gang A-laget til Haugar henter en spiller fra bedriftslaget til Haugesunds Avis, og med mindre Odd Kåre Grøttland plutselig skulle finne storformen, så kan det bli lenge til neste gang også.

For alle som vil se Lars og resten av laget i aksjon så er det forøvrig mulig å kaste seg med på bussen som går fra Haugarhuset kl. 17.00.

 

Støttespillere

Påmelding TFS 2018

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift