Nye drakter på vei

Da nærmer vi oss heldigvis slutten på den flaue sagaen om nye drakter til ungdomsavdelingen.

Først av alt,

Beklager til alle spillere, trenere og sponsorer som har ventet med lengsel på de nye draktene.

Vi skjønner at dette har skapt irritasjon ute i organisasjonen, og tar kritikk på det, men av forskjellige årsaker så har det ikke latt seg gjøre å få dem på plass før nå. Nå kan vi imidlertid glede alle med at de første draktene skal ankomme Haugesund i løpet av uka. Og de er skikkelig fine!

Draktene er av en helt annen type enn det vi har hatt tidligere, og alle spillerne får komplett draktsett med trøye, shorts og strømper. Nå er både Haugarlogo, alle sponsorlogoer og noen kule detaljer preget inn i stoffet slik at de skal være mest mulig behagelige å ta på. Akkurat samme prosess og tøy som storklubbene til Macron bruker.

Totalt har vi bestilt inn over 1.000 drakter, og ettersom kvalitet som kjent koster, så er dette en ganske så stor investering for klubben.

Vi er sikre på at alle lag har like lyst på nye drakter, og alle skal få, men vi må ha en form for prioritering, og nå har vi bestemt at de som kommer til å bli priroitert øverst er de som skal til Etne Cup til helga, samt de som skal være maskotter på stadion på søndag.

Etterhvert som det blir klart, så vil laglederne få beskjed, og draktene kan hentes på Macron Store, enten lagvis eller individuelt. Vi ber alle respektere dette.

Draktbestillingen er forøvrig gjort med utgangspunkt i de spillerne som ligger registrert på KXWeb, og vil bli pakket og klargjort lagvis av Macron. Så da er det bare å håpe at dere har hatt orden i registreringen....

Det er også en forutsetning at de som skal ha ny drakt har betalt medlemskontingent, eller fått til en betalingsordning med administrasjonen.

For spillere som har drakt fra før, så må denne leveres inn for å få ut den nye.

 

Støttespillere

Påmelding TFS 2018

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift