Vellykket Eddie Cup for Vardgutter 04 årgangen

Denne helgen ble guttene våre med på Eddie cup I regi av Vard. Cupen er en nyskapning for å hedre en skikkelig Vard mann? nemlig Edvard Georg Sternhoff.

I denne cupen bestemte vi i Vard G 13 tidlig at vi skulle stille med to jevne lag, og alt i alt har vi hatt ca 30 spillere i aktivitet denne helgen.
Den ene Vard gjengen som vi i denne turneringen kalte for Vard 1 gikk ubeseiret gjennom gruppe spillet og skulle møte et veldig bra Nord lag i semifinalen søndagen. Her ble det en jevn affære der lagene hadde hver sin omgang. Kampen endte 1-1 og avgjørelsen falt på straffespark. Den vant Nord etter at vi bommet på 2 av våre straffer.

Vard 2 gikk og videre til A-sluttspill etter et tap og en seier i gruppespillet og skulle møte et bra Vard G-12 lag i semifinalen. Det ble tilslutt en 2-1 seier til Vard 2 og finale mot det nevnte Nord laget.

Vard 1 og Vard 12 år møttes i kampen om bronsefinale, og etter å ha slitt mot gode 12 åringer i en omgang viste våre gutter hvor skapet skulle stå i 2 omgang. En grei 3-1 seier ble det til slutt og 3 plass totalt. Meget bra innsats.

Vard 2 spilte finale mot Nord og etter en litt nervøs start der Nord hadde et par forsøk i stolpene så tok vi fullstendig over og vant fult fortjent 4-1. En kjempe revansj for tapet i gruppespillet.

Med 3 lag blant de 4 beste i turneringen, viser Vard nok en gang at vi er på vei mot noe veldig gøy med 2004, og ikke minst 2005 årgangen i Vard. Når vi samtidig vet hvor gode Vard sine årganger i 2003 og 2002 er, så er det 100% sikkert at kommer til å bli bra med lokale spillere på Vard sitt A-lag i årene som kommer.( og nivå over det)

2004 gjengen har ved hard og god jobbing vinteren igjennom hevet nivået på alle spillere og med det har vi fått en homogen gruppe som selv uten å toppe laget kan hamle opp med de beste 04 lag i distriktet. Gull og bronse ble det denne helgen ?? det kunne like gjerne blitt gull og sølv;-)

Modellen til 2004 gjengen er å samle hele årgangen i en gruppe som trener sammen, og der alle har mulighet/får sjansen til å spille kamper på sitt nivå. Vi jobber etter et langsiktig mål om å bli best mulig innenfor spillernes eget potensial på lang sikt ? ikke kort sikt-) Dette bryter med prinsippet om tidlig selektering, noe vi er overbevist om at vil føre til bedre resultater for klubben på sikt. (både kvalitativt og kvantitativt) Det krever at det jobbes planmessig, langsiktig og ikke minst tålmodig. Resultatene så langt gjør oss ikke mindre sikre på at dette er en veldig god måte å jobbe på for å få både kvalitet og ikke minst kvantitet for Vard som klubb.

Trenerne for 04 årgangen.

Andre samarbeidspartnere

Postnord

Viktig medlemsinfo

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift