Stor aktivitet i Vardmodellen

Siden begynnelsen av året har elleve nye barn/unge kommet inn og deltatt i både trening og kamp og flere står for tur, og av en grunn søker Vardmodellen etter deg som ønsker å bidra.

Vardmodellen har den siste tiden vært inne i en meget travel periode ? og dette er kjempebra! Siden begynnelsen av året har elleve nye barn/unge kommet inn og deltatt i både trening og kamp. Det å ha blitt del av et lag i SK Vard Haugesund har hatt positiv innvirkning på barna, samtidig som vi merker at også foreldre engasjerer seg og drar nytte av at barna deltar i organisert idrett.

Etter godt samarbeid og kartlegging sammen med Breidablikk Læringssenter står det nå åtte nye barn og venter på tur! Med så stor pågang trenger vi i Vardmodellen den hjelpen vi kan få, og ber derfor de som kunne tenke seg å bidra litt med spesielt kjøring til og fra trening om å ta kontakt. På denne måten sørger vi for at barna kommer seg trygt til og fra trening i startfasen, frem til de mestrer språket og blir komfortable nok i sine nye omgivelser til å organisere seg selv sammen med foreldrene.
Sammen får vi til den viktige integreringsjobben!

Bilde er av Abiel Haile Sequar fra Eritrea som begynte hos oss for noen uker siden, og som i helgen spilte for Vard G14 mot G14 mot Åkra i Eddie Cup.

Ønsker du å bidra kontakter du
Maid Memic
Leder Vardmodellen
mail: maid@vard.no eller mob 906 92 879

eller Jan Heiberg,
mail: janmikalheiberg@gmail.com, mob 908 93 136

Andre samarbeidspartnere

Postnord

Viktig medlemsinfo

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift