Vellykket Marius Minne Cup

Vard G14 var ikke mer gjestfrie enn at de beholdt vandrepokalen selv etter seier i lørdagens Marius' Minne Cup

Dermed står kompisgjengen fra Solvang og omegn med to napp i vandrepokalen - og neste år håper de at den forblir på Vardhuset.

Men det begynte ikke helt oppskriftsmessig. For etter tre innledende kamper der Hinna ble hakket for sterke og både Haugar og Etne hang godt med, ble det en andreplass og semifinale mot Vidar. Men når det gjaldt som mest, så viste Vardgutta hva som bor i laget. I en tett og tøff batalje, ble gjestene fra sørfylket slått med 2-1. I finalen ventet Hinna som altså allerede hadde slått hjemmelaget en gang tidligere på dagen. Men Vard tok ledelsen ved Marius Gundersen og så ut til å kontrollere kampen. Men en Hinna-skåring rett før pause ga gjestene nytt moment og andre omgang ble en thriller. Minutter før slutt rullet så Vard opp et mønsterangrep fra venstresiden og Mathias Thuestad skallet inn seiersmålet. Dermed kunne kaptein Sander Lorentz ta i mot både pokal for seier - og vandrepokalen!

Vard, Hinna, Vidar, Haugar, Falkeid, Bremnes, Gandal og Etne deltok i Marius' Minne Cup som ble arrangert for tredje gang. Cupen er til minne om G14-lagets keeper Marius Østebøvik som døde plutselig september 2013. Ekstra flott var det at Marius far, Kai Arne Østebøvik, også dette året fulgte sønnens lagkamerater fra sidelinjen. Vard G14 ønsker igjen og minnes Marius - og våre tanker går til ham og hans familie.

Andre samarbeidspartnere

Postnord

Viktig medlemsinfo

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift