Fana IL Fotball inviterer til klubbhus-klubben

Bli medlem i klubbhus-klubben for å sikre deg store fordeler til både hverdag og fest.

Oktober 2017 er det planlagt at Fana IL Fotballs nye klubbhus skal stå ferdig og en ny tidsregning i klubbens stolte historie kan begynne. Klubbens nye samlingssted vil huse kontorer til administrasjon, flotte nye garderober, aktivitetssal og kiosk. Videre vil det være møtelokaler og et fantastisk flott selskapslokale med alle fasiliteter.

Jobben med å ferdigstille det cirka 1500 kvadratmeter store bygget er i gode entreprenørhender, men klubben ønsker også at innholdet skal fremstå like presentabelt som det ytre. Det kommer til stadighet inn gode ønsker om hva hjerte av Nesttun Idrettsplass skal tilby og klubben vil strekke seg langt for å etterkomme så mange som mulig av dem. Dette vil medføre en hel del kostnader. Midler fra klubbhus-klubben vil derfor komme godt med for å tilrettelegge for de fasiliteter Fana IL Fotball ønsker å tilby våre medlemmer.

Et klubbhus til både hverdag og fest
Klubbhuset skal først og fremst være et tilholdssted for alle våre våre 1 000 fotballspillere og 300 frivillige. Bygget som nå stiger frem vil garantert være en viktig brikke i Fana IL Fotballs arbeid med å tilstrebe at alle forhold er best mulig lagt til rette for våre medlemmer. Cirka 10 000 treninger og 2 300 hjemmekamper fordelt på nærmere 100 lag finner sted på Nesttun Idrettsplass hver sesong.

Utover dette vil det være mulig å leie klubbhuset til andre arrangementer - barnebursdag, dåp, konfirmasjon, bryllup, julebord eller andre viktige markeringer. For bedrifter vil det være høyaktuelt å avholde møter av alle slag eller gjennomføre større arrangementer som krever mer plass enn man har tilrådighet i eget kontorlandskap. Som seg hør og bør vil klubben legge til rette for både store og små sammenkomster slik at man bokstavelig talt kan komme til duk og dekket bord.

Medlemmer i klubbhus-klubben får førsterett på leie
Ved å bli medlem i klubbhus-klubben stiller man først i køen når man ønsker å leie klubbhuset. De med lavest medlemsnummer og lengst ansiennitet vil dermed alltid ha førsterett på leie dersom flere ønsker å leie på samme dato. Rutiner i forhold til leie av klubbhuset blir annonsert på et senere tidspunkt.

Medlemsskapet koster kroner 1000 per familie og kroner 2500 per bedrift og gjelder i perioden 1. januar 2017 til 31. desember 2018. Deretter må medlemsskapet fornyes.

Førsteretten på leie av klubbhuset er din aller viktigste medlemsfordel!​

Utover førsteretten vil alle medlemmer i klubbhus-klubben få inntil 1000 kroner rabatt hver gang man leier lokale. Videre må alle merke seg at 20% av medlemsavgiften kan øremerkes til innkjøp av utstyr for et lag i Fana IL Fotball.

>> Innmelding til klubbhus-klubben

Klubbhus-kopp, sesongkort og premier
Medlemmer i klubbhus-klubben vil dessuten motta en klubbhus-kopp som alltid gir gratis kaffe på Nesttun Idrettsplass på kampdager. Fana IL Fotball er også svært fornøyd med at den samme koppen kan brukes på Shell Laguneparken hvor man får gratis kaffe ut februar 2017. Etter dette betaler man kroner 15 (ordinær pris kroner 26) for å fylle klubbhus-koppen på samme sted.

Som en ekstra spenning i hverdagen til medlemmene i klubbhus-klubben vil det hver måned trekkes ut flotte premier hvor man automatisk deltar med sitt medlemssnummer.

Sist, men ikke minst vil klubbhus-koppen fungere som et sesongkort på dame- og herrelaget sine hjemmekamper til en verdi av kroner 500.

Kort fortalt betyr dette at...
... medlemsskapet koster kroner 1000 per familie og kroner 2500 per bedrift.
... medlemmer får førsterett på leie av klubbhuset.
... medlemmer får inntil 1000 kroner rabatt hver gang man leier lokale.
... medlemmer får sesongkort på dame- og herrelaget sine hjemmekamper.
... medlemmer får en klubbhus-kopp som gir gratis kaffe på Nesttun Idrettsplass på kampdager.
... medlemmer får en klubbhus-kopp som gir gratis kaffe på Shell Laguneparken ut februar 2017 - deretter solid rabatt.
... medlemmer deltar i trekningen av flotte premier hver måned.

Innmelding
Innmelding til klubbhus-klubben gjør du enkelt og greit her på våre nettsider ved å følge pekeren nederst. Den er ikke gyldig uten at både registrering og betaling er gjennomført. Betaling gjøres med VISA eller Mastercard umiddelbart. Dersom man ønsker øremerke 20% av medlemsavgiften til et Fana-lag legges dette inn i feltet "kommentar".

>> Innmelding til klubbhus-klubben

Kontaktperson for klubbhus-klubben
Trond Andal - Marked- og arrangementsansvarlig
E-post: trond@fanafotball.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift