Gr 11-12 år: Første trening mandag 29. august

Treningsoppstart for gruppe 11-12 år (2005 og 2006) blir mandag 29/8 kl 18 fra Granåsen med oppmøte ved Sparebank1-hytta. Les mer ....

Det har vært vanskelig å tilpasse valg av treningskveld med andre aktiviteter som foregår nå i sommehalvåret. Som et kompromiss har vi valgt å variere mellom mandag og torsdag. fram til høstferien (selv om vi vet det er mange som får kollisjon akkurat med disse dagene også). For de som er med på sommeridretter så er det jo naturlig å prioritere disse aktivtetene i hvert fall fram til høstferien. Etter høstferien vil det bli trening mandag og torsdag. Vi vil også ha et tilbud om fellestur på søndager slik de andre gruppene i skiavdelinga har og det vil starte opp litt uti september. Dette vil være en jogge/gåtur hvor vi ofte legger turen innom ei av hyttene i Bymarka og legger inn en kakaopause. Her oppfordres også foreldrene til å bli med.


Nye utøvere er spesielt velkommen til å delta!


For nye eventuelle nye utøvere som har spørsmål er det bare å ta kontakt med en av trenerne eller oppmann (se under Gruppene vår og 11-12 år for kontaktinfo).
Treningsplan fram til høstferien er lagt ut under siden for gruppe 11-12 år (link). Det kan imidlertid komme endringer så følg med på hjemmesiden.