POENGRENN NR. 2 TORSDAG 29. JAN. 2015 (FRISTIL)

Takk for en flott kveld i Nilsbyen! Resultatlista er klar(les mer)

 

Poengrenn 2 - torsdag 29. januar, fristil

Generelt

All informasjon om poengrennene i Byåsen IL langrenn finner du under "Våre skirenn" i menyen oppe til høyre. Velg "Poengrenn 2014/2015". Her finner du en oversikt over alle poengrennene i vinter og kriterier for premiering/rangering. Poengrennene er opp tom. 16 år, unntatt poengrennet som er klubbmesterskap, hvor også foreldre og seniorer kan delta.

Funksjonærliste for poengrenn 2

Denne finner du her: TRYKK HER  (Oppdatert søndag 25.jan kl. 21:30). Denne er også sendt på mail til de som skal hjelpe til. Det vil komme en egen mail til de som skal ha med noe til kafeen.

Påmelding

ALLE må melde seg på til hvert enkelt poengrenn. Påmeldingslink: TRYKK HER eller fyll inn skjemaet nederst her.

Siste frist for påmelding er onsdag 28. januar kl. 20:00. Etter dette skjer all påmelding på rennkontoret renndagen (rennkontoret åpent fra kl. 17:30). Vi tar IKKE imot påmelding pr. mail.

NB: 7-åringer (2008-årgangen) kan velge om de vil gå den korte rekruttløypa uten tidtaking eller om de vil gå 1.0 km med tidtaking, men uten rangert resultatliste. Dette må velges ved påmelding.

Dersom spørsmål om påmelding, kontakt oss på ola.resell@gmail.com.

Tidtakingsbrikker og startnummer

Det vil IKKE bli brukt tidtagerbrikker. Startnummer hentes på rennkontor. Alle opp tom. 16 år inne på rennkontoret på stadion. Rekrutter utenfor tidtagerbygget.

Stilart

Fristil

Startliste

Startliste: TRYKK HER

Tidsplan for poengrennet:

kl. 18:15:  Første start rekrutter (de starter når de vil og stiller seg bare opp i rekke på starten) 

kl. 18:35: Start for 16 år til 7 år

Resultatliste:

TRYKK HER

I følge barneidrettsbestemmelsene til Skiforbundet så er det presisert følgende: "Det er tillatt å oppgi tider, poeng, hopplengder, men NB: Lister med tider, poeng, lengder skal ikke publiseres i presse eller på nettsider. De kan henges opp på rennstedet." Derfor ligger resultatlister for de som er 10 år og yngre ut på nettsiden uten tider.  

Kafeteria:

Kafeen vil være åpen. Ta med kontanter.

Parkering:

Gratis parkering. Vi bruker P-myra.

Klasser, løypekart og lengder

Rekruttene: 500m, 7-10 år: 1 km, 11-12 år: 2km, 13-14 år: 3km, 15-16 år: 5 km (3km + 2km).

Rekruttløype: TRYKK HER

1, 2 og 3 km: TRYKK HER

NB: 7-åringer (2008-årgangen) kan velge om de vil gå den korte rekruttløypa uten tidtaking eller om de vil gå 1.0 km med tidtaking, men uten rangert resultatliste. Dette må velges ved påmelding.

Vel møtt!