Norway Cup 29.07

Allerede før lunsj var tre av våre lag klare for A-sluttspillet, og flere skulle det bli!

I dag skulle gruppene avgjøres, før vi tar fatt på cupspillet i morgen. Vi hadde tre lag med avspark allerede klokken 9, og alle tre tok seg videre til A-sluttspillet.

På Abildsø møtte G13-2 Moen. Forutsetningene var gitt på forhånd, med uavgjort ville våre gutter være klar for A-sluttspillet. Før kampstart gav trenerene Kurt og Helge uttrykk for at de savnet litt av gløden fra dagen før, og det var tydelig når spillerne kom på banen. Vi fikk etterhvert festet et visst grep om kampen, og får straffe. Den redder dessverre keeper, og rett etterpå går Moen opp i 1-0. Vi mister ikke motet, og får utligningen før pause. Etter pause har vi fått senket skuldrene noe, og scorer to flotte mål. Seier 3-1 og klar for A-sluttspillet. Ryktene går over hele Ekebergsletta at avansementet blei feiret med pizza og brus i kveld. 32-delsfinale i morgen klokken 11 på bane 11 mot Siggerud.

G13-1 møtte Skeid 2 samtidig, og hadde avansementet langt nede i lomma før kampen. Kampen ble en fin gjennomføring for guttene, mot et lag som ikke ytte all verdens motstand, og det endte med 5-0 seier til våre gutter. Gjengen på 13-1 har mer sansen for historie enn pizza, og ble observert på Stortinget i kveld. Var det Arve Kambe som ble avlagt et besøk i håp om å få kunstgress på bane 5? 32-delsfinale i morgen klokken 11 på bane 10 mot Bærum.

J13-2 var også så godt som klare for A-sluttspillet før kampen. Disse møtte også et gammelt storlag fra hovedstaden, nemlig Lyn. Lyn var ingen hindring, og ble sendt hjem til vestkanten med 6 baklengs. Jentene har hevet seg veldig bra etter tapet i første kamp, og vant de tre neste kampene. Veldig bra! Noen av jentene valgte å dra til Frognerbadet for å feire seieren ved bassengkanten. Fornuftig i varmen her i Oslo! Jentene spiller først sin 8-delsfinale på torsdag!

For G14 som hadde sin kamp litt senere på dagen var avansementet allerede sikret. Her stod det om gruppeseieren i kampen mot Os. Vi dominerer stort i første omgang, og har blant annet to baller i stengene. I andre omgang blir vi litt mer upressise, men skaper store sjanser også her, blant annet en ball som flere Vardpatrioter mener var minst en halvmeter inne. Det vil vi aldri få svar på. Kampen ender 0-0, og vi må ta til takke med andreplass på et mål dårligere målforskjell enn Os. G14 har vært veldig solide så langt, og har enda ikke sluppet inn mål. Så solide har de vært at TV2 har valgt å vise kampen mot Vind 1 i 64-delsfinalen på TV2 Sportskanalen og TV2 Sumo i morgen. Den er derfor flyttet til bane 3, og utsatt med en time til klokken 11. Dessverre krasjer denne kampen da mot kampene til G13-1 og 2.

Dagen ble rundet av med kampene til J14 og J13-2. J14 var dominerende i banespillet i sin kamp, og hadde fortjent å fått seg en seier. Dessverre klarer Hamna Blå å kontre inn en scoring mot slutten, og jentene taper. Her blir det 16-delsfinale i B-sluttspillet i morgen kveld klokken 21.10 på 7er-bane 18.

Jenter 13-2 ledet lenge mot Lambertseter, men klarte ikke å holde ledelsen helt inn, og kampen endte 1-1. Scoring og poeng i siste kamp var velkomment og vel fortjent. Her blir det 8-delsfinale i B-sluttspillet i morgen klokken 14.30 mot Skedsmo på bane 4.

Oppsummering sluttspill:

Gutter 14 spiller 64-dels finale i morgen klokken 11 på Ekeberg 3 mot Vind1

Gutter 13-1 spiller 32-dels finale i morgen klokken 11 på Ekeberg 10 mot Bærum.
Gutter 13-2 spiller 32-dels finale i morgen klokken 11 på Ekeberg 11 mot Siggerud.

Jenter 14 spiller 16-dels finale B-sluttspillet i morgen klokken 21.10 på Ekeberg 7er-bane 18. Motstander Kilkam

Jenter 13-1 spiller 8-dels finale på torsdag (NB! Merk dagen) klokken 11 på Rustad 5. Motstander Kolbotn.
Jenter 13-2 spiller 8-delsfinale i B-sluttspillet i morgen klokken 14.30 på Ekeberg 4 mot Skedsmo.