Norway Cup 28.07

I dag var dagen vi håpet det skulle snu for flere av våre lag, og det gjorde det til gangs!

Først ut var gutter 13-2 som åpnet med tap mot Åsane i går. I dag skulle trenden snus med kamp mot Øvrevoll/Hosle 2 på Valle Hovin.Trenerne Kurt Huke og Helge Jørgensen omtalte dagens spillermøte som noe som kunne vært holdt på et bedehus på Karmøy, og det var tydelig at spillerne hadde forstått beskjedene de hadde gitt. De gikk ut i hundre og ti, og gav seg ikke før det sto 6-0. Kurt var blid som en sol etter kampen, og uttalte til vard.no at han var meget imponert over gjennomføringen til spillerne!

Etter kampen gikk veien videre til Ekeberg og kamp mellom Gutt 13-1 og Keflavik fra Island. Nivået til motstanderen var ukjent, men det endret ikke på forberedelsene til trener James og guttene. Her skulle det kjedelige tapet mot Enga i går revansjeres. Også i denne kampen raste vi ut av startblokkene, og vi ledet 2-0 allerede før det var gått 5 minutter. Da dommeren blåste av hadde den islandske keeperen hentet ut sju baller av nettet, og vi kunne aplaudere guttene av banen etter en solid 7-0 seier. Slettas blideste trener på det tidspunktet må ha vært James Persson!

Like etter kampslutt i denne kampen startet også kampene til J13-1, J13-2 og G14. J13-1 var proppfulle av selvtillit etter seieren over Charter-Svein og hans Heggedal i går kveld, og gav aldri Høybråten og Stovner en sjanse. Gjennomføringen var meget solid, og jentene kunne fort puttet flere enn de to vi endte med da dommeren blåste av. Ikke rart Per Morten smilte rundt etter kampen!

J13-2 tapte dessverre 2-0 mot Grei Supergirls, men laget viste spillemessig framgang, og vi krysser fingrene for seier i morgen! G14 slo til med en solid 3-0 seier mot Kolbotn 2. Tor Martin Hegrenes var godt fornøyd, og mener laget fortsatt har litt å gå på spillemessig. Det lover bra for det kommende sluttspillet.

Siste kamp ut i dag var Jenter 14 mot Hareid. Det ble en jevn batalje, men dessverre var Hareid hakket vassere i begge bokser, og gikk seirende ut med 4-2.

Vi ønsker alle lag lykke til med kampene i morgen, måtte finspillet fortsette!

Vi har følgende kamper i morgen:

09.00

G 13-1 Vard - Skeid 2 (Rustad 3)

G 13-2 Vard  Moen SK (Abildsø 4)

J 13-1 Lyn 2 - Vard 1 (Valle Hovin 3)

14.30

G 14 Vard - Os TF (Ekeberg 7)

16.30

J 13-2 Vard - Lambertseter (Ekeberg 10)

16.35

J 14 Vard - Hamna Blå (Ekeberg 7erbane 15)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift