Nå blir det Storhall på Vea!

Tirsdag den 10.02 ble en gledens dag for Veavågen.

Tirsdag kveld ble det i komunestyre vedtatt å gi Storhall Karmøy AS garanti for spillemidler på kr. 21,3 mill. og kostnadskrevende midler på kr. 5,- mill. slik at storhallen nå kan bli realisert. KRF, FRP, Høyre og Pensjonistpartiet stemte mot rådmannens forslag og gikk inn for prosjektet.

Dette er et prosjekt som vil gagne hele idrettsmiljøet i regionen, og som vil gi store muligheter for barn og ungdom i kommunen. Vi har mottatt både store pengegaver og driftsgaranti fra Norges rikeste og snilleste onkel. Heldigvis for Storhall Karmøy har vi hatt politikere som har forstått muligheten dette prosjektet gir.

Nå må alle ildsjeler og gode krefter jobbe i lag, slik at Storhall Karmøy kan bli en hall hele regionen kan dra nytte av.

I dag blir det pressekonferanse kl 10.00 der prosjektleder for Storhall Karmøy AS Ånen Torvestad orienterer om den videre prosessen. Vi går en spennende tid i møte. Mulighetene denne storhallen fører med seg er mange, og det vil bli et stort og utvidet aktivitetstilbud både lokalt og regionalt når prosjektet står ferdig i løpet av om lag 6 - 8 mnd. Vi kan nevne klatring, buldring, squash, håndball, volleyball, basketball, turn, friidrett, fotball, innebandy, treningssenter og mye mer.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift