To ungdommer har meldt seg til tjeneste på Sletten

Vi har forsterket med to treningsvillige ungutter.

Vi er veldig fornøyde med å kunne melde at Bjarte Halvorsen i dag signerte en to års kontrakt med Sabbane. Bjarte er Veabu så go så noken men valgte å melde overgang til Åkra som fjortenåring. I Åkra har han hatt god utvikling og har vært en viktig spiller på Åkras gode Jr-lag som har spilt i eliteserien men rykket ned i år (2014). Bjarte var med i Åkras A-stall i år og fikk en del innhopp men hadde nok håpet på noe mer spilletid og velger derfor å vende tilbake til moderklubben.

I Bjarte får vi en enormt treningsvillig kar som kan brukes flere plasser fremover på banen. Vi ser virkelig frem til å ha han med igjen og håper at han kan bidra til at vi vil være med å kjempe i toppen av årets fjerde divisjon.

Også en annen ung spiller har signet for oss, Markus Barane Thorsen. Markus er fra Bømlo men har de to siste sesongene spilt for Jr-laget til Djerv 1919 da han bor i Haugesund og går på HTG hvor også Bjarte er elev. Markus liker seg best i forsvar og da helst som stopper men han er en avvendelig spiller som kommer til å gjøre nytte for seg hvor som helst på banen.

Begge disse er kommet for å være med i A-stallen men de vil spille kamper for Jr-laget så nå ser det ut som vi får på plass et Jr-lag som vil slå godt fra seg i 1 divisjon.

Vi ønsker begge to velkommen til Sletten og gleder oss til å se dem i aksjon i rød drakt.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift