Uavgjort i vanskelig bortekamp

Somm vanlig så slet vi med å ta med oss full fangst fra Sakkestad

Det er sjelden at vi briljerer når vi besøker Sakkestad, det er som oftest en bane vi sliter på og vi har ikke tatt med oss mange poengene fra denne fjerdedivisjonsbakgården smiley (ingen tribune, ingen pølsebod, ingen cornerflagg og kun våre egne trofast publikummere).

Første omgang av kveldens kamp mot Haugar var et eneste langt gjesp hvor ingen av lagene greide å skape noe særlig. Vi var nok nærmest mål etter et flott angrep som startet med at Leif Johan blir spilt fint gjennom og får ballen med seg forbi et par mann før han legger den bakover hvor Simen kommer på løp men avslutningen han går over målet.

Andre omgang begynte vi brukbart og vi hadde nok ballen mest men vi fikk ikke etablert noe press mot Haugarforsvaret. Haugar kommer på en del overganger men stort sett så har forsvarsfireren vår kontroll gjennom hele kampen og Haugar slipper knapt til en eneste målsjanse i løpet av 90 minutter. Først etter at timen er spilt så begynner vi å komme til muligheter.

-62 min. Magnus slår et fint innlegg som Leif Johan bare er et skonummer fra å få kontroll på i god posisjon.

-72 min. Finn Tore får ballen litt ute på vår venstreside og kommer seg ned til dødlinjen får han slår ballen ut til sime som fra 6-7 meter setter ballen rett på keeper.

-78 min. Håvard knaller et frispark fra 25 meter i tverrliggeren.

-82 min. Bjarte setter ballen i mål fra 4-5 meter men blir korrekt avvinket for offside.

-86 min Leif Johan slår en fin pasning i sekstenmeteren hvor Alexa kommer på løp men greier ikke helt å bestemme seg for å ta med ballen alle avslutte direkte og det ender med at ballen fyker forbi ham.

Vi er alt i alt bedre en Haugar og vi har muligheter nok til å vinne kampen men det ender uavgjort, noe nok Haugar var mest fornøyd med. Skal noen av våre spillere fremheves så må det bli Chriss som gjør det enkelt og sikkert i midtforsvaret og Markus på venstreback som gjør en grei defensiv jobb i tillegg til å komme til en del gode løp og innlegg fra sin kant. I tillegg så var Håvard frisk de 25 minuttene han spilte og fikk opp aggressiviteten i angrepsspillet vårt.

Haugar – Vea 0-0  (0-0)

Målsjanser: 1-4