Tap i generalprøven

Vi spilte en meget god kamp men scoringene uteble

Kveldens kamp mot Skjold var siste øvingskamp før seriepremieren mot Etne neste tirsdag. Vi startet kampen litt nølende men etter 5-6 minutter overtok vi kampen fullstendig og nærmest kjørte over Skjold frem mot pausen. Vi ruller opp det ene angrepet etter det andre og både Leif Johan og Anton kommer til flere innlegg fra kantene våre uten at det resulterer i scoring. Vi spiller oss også frem gjennom midten og Mikael vinner mange dueller som vårt oppspillpunkt og legger ballen igjen til midtbanen som kommer villig på løp. Dessverre blir det hele tiden bare nesten og vi kommer egentlig aldri virkelig nærme scoring, vi presterer mange svake avslutninger og det fleste går utenfor eller blir enkle for keeper å avverge. Å ramse opp alle mulighetene blir for mye men både Mikael, Magnus, Anton og Leif Johan hadde store muligheter til å gi oss en solid ledelse før pause. Bakover er vi solide og stopper enkelt Skjolds spede forsøk helt til det er spilt 38 minutter da Skjold kommer på en sjelden visit innefor vår 16 meter og så står det plutselig 1-0 til hjemmelaget, fotball kan av og til være fryktelig urettferdig. Vi produserer noen flere muligheter etter denne sjokkscoringen men det er kvelden da vi ikke skal få ballen i mål.

Skjold begynner andre omgang best og scorer et flott 2-0 mål etter 5 minutter. Etter dette tar vi over og de neste 20-25 minuttene er omtrent slik som første omgang med nesten total Sabbadominans uten at vi klarer å omsette dette i scoring. Vi blir slitne de siste minuttene og Skjold kommer inn i kampen igjen og kommer til et par avslutninger som Stein Tore må ut i full strekk for avverge.

Spillemessig var dette et stor skritt frem i forhold til de siste kampene i vintercupen og vi har ingen grunn til å henge med hodet selv om det er surt å tape sånne kamper. Vanskelig å trekke frem noen bestemann men Anton var veldig god i første omgang sammen med Leif Johan og Magnus.

I en kamp hvor Skjold kan være fornøyd med resultatet så får vi være fornøyd med spillet og så får vi ta det positive med oss frem mot seriepremieren mot Etne hjemme tirsdag 8 april klokka 18:00

Skjold – Vea  2-0