Forsterkning til Sabbane

Vi er veldig glade for at David Rasmussen har flyttet hjem og meldt seg til tjeneste på Sletten.

Sabbane har forsterket laget med en gammel kjenning. David Rasmussen har flyttet hjem etter noen års idrettsstudier på Østlandet som ble etterfulgt av et par år som Sportsjef i Røa hvor han har bidratt til utviklingen av «Røa Akademiet» . David har foreløpig bosatt seg hjemme i Neset men er på husjakt og har planer om å bli værende i bygda. Han hadde flere tilbud om jobber og valget falt på Haugar og en nyopprettet stilling som Spiller og Trenerutvikler. Før han begynner på jobben i Haugar skal han denne uken lede vår årlige fotballskole.

Haugar ville også ha ham med som spiller men David valgte moderklubben og gamle kompiser noe vi selvsagt er veldig glade for. Sist han tredde Sabbatrøya over hodet var i 2010 da han hadde en gjesteopptreden på sommeren og spilte tre kamper for oss, før det hadde han spilt 169 kamper fra han debuterte i 2002 frem til han reiste til utenlandsstudier i USA i 2009.

David har stort sett spilt på flanken men kan også brukes som back, han er en fyr som glir godt inn i gruppe med både humor og seriøsitet så vi ser virkelig frem til å ha ham med oss i høstsesongen. Kanskje vi også får ham til å ta fram sin populære faste spalte på hjemmesiden vår hvor han med stor humor ga oss historier fra garderobemiljøet hos «Sabbane»

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift