Gutter 14 på Kattegat Cup

Flere av våre lag var i sommer på turneringer både i inn- og utland. Her kan du få en liten smakebit på hvordan G14 hadde det på Kattegat Cup.

Kattegat cup i Grenå i Danmark var en kjekk liten cup for både store og små. Det som var veldig greit var at alt var samlet på et område. Banene, mathallen, diskoteket, svømmehallen, kiosker. Det var også veldig praktisk for de som campet, da denne lå rett ved siden av banene. Det ble også en grei samlingsplass for oss alle mellom kampene. Felles grilling på kvelden hadde vi og. Skolene der spillerne lå, var litt spredt rundt i byen. Lagene til SK Vedavåg havnet på en skole som lå et lite stykke vekke fra banene, men det var satt opp busser som gikk hele tiden, så det var ikke noe problem. En grei cup for lag som ønsker å ha lite stress og alt på en plass. Fint lite sentrum med kjekke butikker var det også.

Spillemessig gikk det kjempe bra for G 14. De kom helt til finalen i B-sluttspill. Den tapte vi til slutt med et mål på straffekonk. En kjempe innsats av alle gutta på laget, engasjerte trenere og foreldrene som heiet på sidelinja.

En knall tur med en knall gjeng!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift