Sesongavslutning for A-laget

Lørdag var vi samlet for å feire mange jubilanter og at vi er ferdig med en meget god sesong.

Lørdag var A-laget samlet til sesongavslutning, en del hadde med seg sin bedre halvdel og sammen med noen fra støtteapparatet så ble vi hele 31 stykker som var samlet på grendahuset i Ospøynå. (Sletten var utleigd denne helgå)

Som vanlig hadde vi god mat og David hadde stelt i stand en, i Davids verden, kjapp quiz. Pokaler ble delt ut til årets jubilanter samt til Åretts Spiller, Innsats i Trening og Kamp, Best Utvikling og ikke minst til den som gjør en ekstra innsats for laget sosialt og gjennom å være et godt eksempel i trening og kamp.

Det er Hovedtrener som velger ut disse og hvis en skal dømme etter applausen så hadde nok Alf Trygve gjort gode valg på hvem som fikk de forskjellige pokalene.

Førstemann ut var Jonas som fikk pokal for best utvikling, Alf Trygve sa at da han kom til klubben i vinter så var Jonas i den gruppen som han tvilte på at kom til å få noe særlig med spilletid men Jonas har stått på og er blitt belønnet med å få starte de fleste kampene i høst. Gratulerer!

Nestemann var Stein Tore som fikk pokalen for innsats i trening og kamp. Stein Tore er så godt som alltid på trening, han er en tålmodig fyr som har sittet menge kamper på benken og ventet på sin sjanse. Dette året har vi muligens hatt de to beste keeperne i lokal 4 divisjon og de har spilt to kamper hver uten at det har gått ut over Stein Tores innsats på trening og han har stått mange meget gode kamper de gangene de har vert «hans tur».

Pokal for å bidra sosialt og å gå foran som et godt eksempel i trening og kamp gikk også i år til Frank. Han stiller alltid opp hvis trener eller vi i sportslig spør om noe og han er den som de fleste henvender seg til når det er noe de vil ta opp. Han er så godt som alltid på trening og gir alltid det han har både på trening og i kamp. I høst har han og broder Richard vert pådrivere for å få pusset opp A-lagsgarderoben og sammen men noen andre ivrige sjeler er de nå snart ferdige med oppussingen.

Størst jubel ble det likevel da en veldig overasket koperviksbu ble kalt frem for å motta pokalen som «Årets Spiller». Christopher Alcock Kom fra KIL foran sesongen og har stått frem som en bunnsolid midtstopper som nesten aldri gjør feil men heller velger enkle og riktige løsninger i de fleste situasjoner. Chris har spilt samtlige kamper for oss i år og har bare blitt byttet ut en gang og det var i en treningskamp i vinter. Liten tvil i at også lagkameratene syns han fortjente utmerkelsen og han fikk stående applaus da han mottok pokalen. Gratulerer!

 

I tillegg så fikk disse jubilantene pokaler:

300 kamper

-Håvard Eriksen

 

200 kamper

-Leif Johan Johannessen

-David Rasmussen

-Richard Vea

 

150 kamper

-Finn Tore Hetland

-Andre Hermansen Fiskum

 

100 Kamper

-Simen Andre Sandslett

 

50 Kamper

-Pascal Safari

-Tom Petter Størkersen

-Oddvar Mannes Snørteland

-Christopher Alcock

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift