Ny ettmålseier

Vi imponerer nok ingen men får med oss tre livsviktige poeng

De få fremmøtte på Sletten fikk i kveld se en forferdelig dårlig fotballkamp fra vår side og det var ikke så mye mer en målet og de tre poengene det var vært å glede seg over. Randaberg åpnet best og hadde tre brukbare sjanser de første ti minuttene men Stein Tore rydder unna med både armer og bein.

Vi skaper nesten ingen ting og det nærmeste vi kommer scoring de første førti minuttene er når Håvard tar ned ballen på 12-13 meter lurer bort en av bort av bortelagets forsvarere før han plassere ballen tett ved Randabergskeeperens venstre stang men skuddet er litt for løst og keeperen redder enkelt. Litt etter at halvtimen er passert blir Håvard felt like utenfor sekstenmeteren og Magnus tar frisparket, han fyrer av et brukbart skudd men det blir litt rett på keeper som igjen redder enkelt og vi er ikke kjappe nok på returen og Randaberg får klarert.

Fire minutter før pause har Frank ballen ute på vår høyreside, omtrent på midtstreken, og han lemper den inn mot bortelagets sekstenmeterfelt. Håvard står 5-6 meter ute fra borterste stolpe og litt skrått på mål og han er temmelig umarkert og setter ballen i mål.

Andre omgang er et eneste langt gjesp med et uendelig antall feilpasninger og vi er heldige som spiller mot et lag som ikke er gode nok til å straffe oss når vi er såpass dårlige. Som vanlig så er vi best bakover og forsvaret vårt vinner de fleste duellene og rydder godt unna og de fleste forsøkene bortelaget prøver seg på er skudd fra distanse og innlegg og Stein Tore har stålkontroll på begge deler. Avslutningen på kampen blir fryktelig rotete med mange frispark og avbrudd i spillet og kampen ebber ut med nok en ettmålsseier til oss.

Liten tvil om «Dagens Sabb» som gikk til Stein Tore, han har 2-3 brukbare redninger i tillegg til at han har stålkontroll på alle innlegg og skudd fra distanse som Randaberg til tider pøser på med.

Neste kamp er førstkommende fredag mot Djerv 1919 på Djervbanen. Vinner vi den så er Djerv hektet av i opprykkskampen, taper vi så gjør vi det fryktelig vanskelig for oss selv. Ta turen til Haugesund og støtt karane i jakten på billett til tredjedivisjon.

Vea - Randaberg 1-0  (0-0)

41 min 1-0 Håvard Eriksen

Målsjanser: 2-5