Finn Tore Hetland og resten av dette firkløveret forlenget med Sabbane

Vi er veldig fornøyd med å kunne melde at “Årest Spiller” i 2014, Finn Tore Hetland, har signert for en sesong til på Sletten. Finn Tore hadde tilbud fra andre klubber på Haugalandet, både som spiller og trener men valgte altså å fortsette hos oss. Han har så lang spilt 142 kamper for Sabbane og blir med sin rutine veldig viktig også neste sesong.

Vi har nå vært inne i en periode hvor vår nye trener, Alf Trygve Velde, har hatt møter med de aller fleste av de spillerne som var med i fjor og flere av disse har forlenget sine kontrakter. Leif Johan Johannessen, Richard Vea, David Rasmussen, Gunnar Svela, Simen Andre Sandslett, Magnus Bårdsen, Stein Tore Haavik, Frank Vea, Håvard Eriksen og Stian Bjørdal Olsen har alle forlenget sine kontrakter med 2 eller 3 år i tillegg har Helge Nordal gitt muntlig beskjed om at han blir med oss videre. Fire spillere gir seg på A-laget for å trappe eller prioritere annerledes en stund. Øystein Eriksson og Johan Nyland vil prioritere henholdsvis skole og husbygging/familie men vil holde seg i form med toerlaget i 5 divisjon så får vi se om de ikke er tilbake til neste sesong. Aleksander Velde sliter med vond rygg og vil trappe ned med 5 divisjonsspill i Ferkingstad. Også Islendingen vår, Anton Rafn Jonasson, har gitt beskjed om at han må prioritere andre ting neste år. I tillegg så er det 2-3 av fjorårets spillere som er i «tenkeboksen» angående hva det blir til neste år.

Vi begynte treningene 1 desember og har vært ca 20 spillere på de første treningene, flere av disse er spennende nykommere og vi håper og tror at vi får 2-3 signeringer til før jul og at troppen vil være fultallig før Vintercupen begynner.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift