Ny trener klar for Sabbane

Kontrakt ble signert i kveld og igjen har vi gleden av å ønske en gammel helt tilbake på Sletten

SK Vedavåg Karmøy er veldig glade over å kunne melde at Alf Trygve Velde (41) overtar treneransvaret for vårt A-lag fra og med første Desember 2014 og ut sesongen 2016. Alf Trygve blir nok husket av de som fulgte «Sabbane» gjennom de gylne 90’årene da han før 94 sesongen kom fra Vard og førstedivisjonsspill for å bidra på Sletten. I løpet sesongen fra og med 94 til og med sesongen 99 spilte han 175 kamper og scoret 73 mål i tillegg til å ha utallige assists.

Alf Trygve er opprinnelig fra Avaldsnes hvor han også avsluttet sin karriere etter å ha vært innom Nord i tillegg til Vard og Vea. Han har hatt ansvaret for Avaldsnes sitt Jr-lag samt lag i yngre aldersgrupper. Fritiden fra jobben som Radiograf på sjukehuset i Haugesund brukes stort sett til fotball og å være samme med samboer og sønnen på åtte og datteren på fem.

Etter å ha lagt opp i forholdsvis ung alder gikk det ikke lenge før savnet etter garderobeprat og samhold i trening, kamp og fritid ble for sterk og Alf Trygve bestemte seg for å bli trener, og da han i vertfall har lokale ambisjoner så har han meldt seg på Trener C-kurs i høst.

Gjennom to intervjuer har vi fått et veldig godt inntrykk av vår nye trener og den fotballfilosofien han står for og får han satt sine tanker ut i praksis så vil det fortsatt bli spilt angrepsfotball på Sletten.

Vi ønsker Alf Trygve hjertelig velkommen tilbake til Sletten og ønsker han lykke til med å utvikle A-laget og klubben vår videre.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift