Enkel seier i Etne

Sabbane tok en enkel seier på en tung gressmatte i Etne

Vi hadde litt å revansjere fra den begredelige 0-0 kampen på Sletten i vår og etter to brukbare kamper mot Djerv og Haugar så burde ikke Etne være noe stort hinder på vei mot en god høstsesong. Referenten fikk ikke sett den første halvtimen men fra temmelig nøytralt hold så ble det rapportert om total Veadominans fra avspark og ut.

Første scoringen fikk vi etter corner når det var spilt 21 minutt og det var Hein Olav som fikk æren av å sette den i mål. Vi hadde mange cornere i løpet av kampen men det var bare to av dem vi fikk uttelling på. Etter 30 min får vi en ny corner og Simen står et par meter utenfor bakre stolpe og skaller ballen enkelt i mål. Etne satser først og fremst på lange baller som enkelt sopes unna av våre to gode midtstoppere, Finn Tore og Frank, og de skaper så godt som ingenting i første omgang og vi går til pause med en velfortjent 2-0 ledelse.

Andre omgang blir likedan selv om Etne har en god mulighet like ette at omgangen blåses i gang. Vi produserer mange muligheter men er ikke gode nok den siste tredelen av banen og selv om vi ofte kommer i scoringsposisjon så blir det ikke så mange målsjanser av det. Etter 67 min blir Simen lagt i bakken 6-7 meter fra Entnes mål og vi får straffe, Håvard setter en ikke alt for god straffe men keeperen går til feil side og vi leder 3-0. Fire minutter senere står samme mann for kampens prestasjon da han får ballen omtrent på midtstreken, vender rund med Etnebacken i ryggen og forserer nedover sidelinjen før han skjærer inn mot Enes sekstenmeter. Etnebacken henger på ryggen til Håvard men klarer ikke å få satt inn taklingen og når de nærmer seg hjørnet på sekstenmeteren så setter Håvard ballen forbi en utrusende keeper og i målets lengste hjørne og det står 4-0. Minuttet etter reduserer Etne ved Sverre Fjæra men det får lå passere som et arbeidsuhell.

Vi spiller nok en bra kamp og med tanke på hvordan uttellingen på målsjansene har vært i mange kamper så skal vi si oss godt fornøyd med fire scoringer i går. Hele laget gjør en god kamp med Frank og Finn Tore som muligens de to beste

Etne - Vea  1-4   (0-2)

21 min 0-1 Hein Olav Haringstad

30 min 0-2 Simen Andre Sandslett

67 min 0-3 Håvard Eriksen (straffe)

71 min 0-4 Håvard Eriksen

72 min 1-4 Sverre Fjæra

Målsjanser: 10-2

Cornere : 12-2