Aalborg City Cup

Flott innsats av gutter 13 år i Danmark...

Gutt 13 år har i helgen vært i Danmark på en internasjonal fotballcup. Med fotballag fra 12 forskjellige land og over 3000 deltagere, så er dette en meget populær cup. Siden cupen foregår over en langhelg og ikke en hel uke i fellesferien, så kan denne cupen anbefales for andre lag i klubben som ett godt alternativ.

Gutt 13 år spilte sine kamper mot dansk, tysk, norsk og engelske motstandere, og det sportslige høydepunktet var at vi i kvartfinalen vant straffesparkkonkurransen mot Fossum ( som vi også bodde på skole sammen med) Det ble en opplevelse som verken barna eller de voksne noensinne vil glemme!

En liten kurøsitet fra turen er at det engelske laget Kew Associaation (London) hadde en trener som hadde bodd i Norge i 10 år, og derved snakket flytende norsk. Siden Ryanair nå binder oss sammen, så utvekslet vi adresser og inviterte dem over til Karmøy, og vi var hjertelig velkommen til å besøke dem i London.

Aktiviteter som fotball golf, Fårup sommerland, shopping og danskebåt med "verdens" største buffe, gjør nok at denne helgen har vært tidenes opplevelse for både barn og voksne.

 

Sportslig hilsen Roald Alsaker

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift