SERIESTART: 2. divisjon kvinner starter nå

Søndag klokken 1400 braker det løs for A-lag damer når Byåsen2 kommer på besøk. Les mer

Ingen cupfinale i år heller

Det ble dessverre tap 1-4 i går mot Brattvåg hvor Emil Fosse scoret Herd sitt mål. Denne gangen var det billigsalg på Amfi Moa Stadion, og da er det svært vanskelig å slå et lag som spiller en divisjon høyere. Les mer..

Bruland: "Det vil kreve mye i dag"!

Veteran og viktige Vegard Bruland er klar til dagens kamp mot Brattvåg etter å ha sonet karantene mot Lokomotiv Oslo. Han er forberedt på en veldig tøff kamp i dag, og laget må komme opp mot sitt beste for å ta seg videre til 2. runde. Vi håper og tror på en ny magisk cup-kveld på Amfi Moa Stadion. Kampstart kl. 1800. Les mer..

Tok med alle tre hjem!

G16 hanka inn alle tre poenga borte mot Volda i sesongstarten! Mer enn godkjent start for laget som i hovedsak består av første års guttespillere. Les mer..

Herd-Brattvåg 1. runde i NM på onsdag!!

Det blir en real godbit onsdag 18 april kl. 1800 hjemme på Amfi Moa Stadion. A-laget tar i mot Brattvåg til 1 runde i NM. Sett av kvelden! Les mer..

A-laget i 5. divisjon startet bra

Det ble 3-3 i en vanskelig bortekamp mot Norborg/Brattvåg 2 torsdag. Elias Muren, Vegard Bruland og Mohammed Elkington scoret målene for Herd. Les mer..

Herd-Lokomotiv Oslo 2-0

I en typisk første seriekamp ble det 3 poeng og et fint resultat for A-laget. Rytmen og intensiteten kunne vært bedre, men gutta hadde likevel evnen til å avgjøre. Kristian Halvorsen på straffe og et selvmål etter en flott prestasjon av Bendik Mathiesen sørget for målene. Les mer..

Bendik og Kristian er klare!

Bendik Mathiesen og Christian Karlsbakk er klare for en ny sesong i Norsk Tipping Ligaen for Herd. Solide spillere som garantert vil bidra på en meget god måte både på og utenfor banen. Les mer...