Herd-Aafk 2 3-1

Våre gutter holdt hodet kaldt i denne klassiske 6-poengskampen mot et sterkt besatt Aafk-lag. To røde kort, straffe og flotte Herdscoringer ga publikum en minnerik opplevelse. Ingolfur(2) og Bendik Mathiesen scoret målene for Herd. Les mer..

Herd - Aafk 2 i dag mandag kl. 1900

I dag er det duket for et realt lokaloppgjør mot Aafk 2 i Norsk Tipping Ligaen. Gutta er klare for og virkelig gi jernet for 3 poeng. Øyvind Hagen ble spilleklar til denne kampen. Les mer..

Sterk vårsesong av G13

Herd G13 avsluttet vårsesongen med å vinne 8-1 mot Blindheim 22.06 i 1. div og 5-1 over Vika 21.06 i 2. div. Vi gratulerer med god innsats, men det gjelder å trene godt i sommer:-). Les mer..

Jenter 16 med sølv

Herds jenter 16 lag deltok i helgen i Stabæk sin eliteturnering mot noen av landets beste lag. Der tok de hjem en imponerende sølvmedalje etter tap på straffer i finalen mot Vålerenga.

Herd J13 med gull i Stordalscup

Strålende innsats når jenter 13 vant Stordalscup i helgen. Les mer

Fullt trykk med Garden!

Amfi Moa Stadion er fylt til randen med folk i dag tirsdag 20. juni. Utrolig kjekt med såpass stort engasjement og et meget godt gjennomført arrangement av Åse Skolekorps. Les mer..

HERD FOTBALLSKOLE SOMMER 2017

GOD INTERESSE! 26-30 juni. De yngste trener på utførelsen av ulike delferdigheter og smålagsspill. De eldste trener på valg i de ulike spillfasene i angrep og forsvar. Målgruppe: Jenter og gutter i alderen 6-12 år. Påmelding og Les mer..

Herd J14 med gull i Romsdalscupen

To cup-gull til Herd i helga - J13 vant Stordalscup (mer kommer) og J14 vant Romsdalscup. Les mer

Besøk våre lagsider

HERDinformasjon

Mørecup

Vår betalingsstatistikk

Har du betalt?

Dette er en av de pågående giro-utsendelsene våre, hvis du er en av dem som utgjør den røde kakebiten synes vi du skulle gjøre noe med det....helst i dag!

 
2017 Aktivavgift Fotball Vår
Det betyr mye for Herd at DU betaler kontingent og aktivavgift i tide, -det bidrar til å opprettholde aktivitetstilbudet vårt. På forhånd takk! :-)
Ubetalt beløp (ca): 128417
Ubetalt antall: 113
Betalt beløp: 383195
Betalt antall: 351