Sommerhilsen fra SK Herd

Sportsklubben Herd håper at alle våre medlemmer, supportere og svært viktige samarbeidspartnere nyter sommeren etter beste evne. Her er en sommerhilsen fra oss. Les mer..

Mathias Sæther flytter

A-lagets solide venstreback ga seg etter kampen mot Spjelkavik pga studier i USA. Vi savner Mathias allerede og benytter anledningen til å takke for en strålende innsats for klubben. Vi regner med at det blir flere kamper for Herd i fremtiden. Les mer...

Herd-Varegg 3-2

Det ble topp underholdning og dramatikk nok en gang på Amfi Moa Stadion. Noen magiske minutter med kvalitet og lagmoral som vi vet at gutta har inne avgjorde dagens kamp mot et godt Varegg-lag. Andreas Rekdal, Parfait Bizoza og Ingolfur scoret målene for Herd. Les mer..

Herd-Varegg i morgen

A-laget spiller siste kamp før sommerpausen i morgen lørdag kl. 1400. Her gjelder det å ta ut absolutt alt av krefter for 3 poeng. Møt opp på Amfi Moa Stadion i morgen! Les mer...

Påmelding FFO

HERD FFO er en fotball fritidsordningen i regi av Herd fotballakademi, og er et tilbud til alle gutter og jenter i alderen 6-10 år (1-4. klasse). Les mer..

Herd-Fjøra 7-1 (2-1)

Gutta leverte varene mot Fjøra hvor spesielt viljen til å skape målsjanser var imponerende. Mye flott angrepsspill ga oss hele 7 mål hvor Ingolfur(3), Kristian Halvorsen(2) og Bendik Mathiesen scoret målene for Herd, samt et selvmål. Les mer..

Jentefotballskolen 2017 14-16 august. PÅMELDING!

Alle jenter i alderen 6-12 år er herved invitert til nok en Jentefotballskole på Amfi Moa Stadion. Dette har vært en super kick-start på høstsesongen i flere år, samt sommerens høydepunkt for fotballglade jenter. Les mer..

Herd-Fjøra i morgen lørdag kl. 1600

Gutta er klare for en ny hjemmekamp på Amfi Moa Stadion mot Fjøra. Vi håper på ny jubel og 3. poeng, men det vil igjen kreve mye av spillere, trenere og støtteapparat. Les mer..

Besøk våre lagsider

HERDinformasjon

Mørecup

Vår betalingsstatistikk

Har du betalt?

Dette er en av de pågående giro-utsendelsene våre, hvis du er en av dem som utgjør den røde kakebiten synes vi du skulle gjøre noe med det....helst i dag!

 
2017 Aktivavgift Fotball Vår
Det betyr mye for Herd at DU betaler kontingent og aktivavgift i tide, -det bidrar til å opprettholde aktivitetstilbudet vårt. På forhånd takk! :-)
Ubetalt beløp (ca): 119343
Ubetalt antall: 105
Betalt beløp: 392430
Betalt antall: 359