VIP Herd-Aafk 1. runde NM

Vi tilbyr meget god mat, drikke og kaker på klubbhuset fra kl. 1700, samt fast seteplass til kampen mot Aafk onsdag. Kun kr. 500. Les mer..

Herd-Aafk i 1. runde NM - Billetter og INFO

Onsdag 26.04 kl. 1830 blir det cupfest mot Aafk på Amfi Moa Stadion. Billetter kan kjøpes på forhånd på klubbuset og Tikkio. Det er begrenset med plass og vi anbefaler å være tidlig ute. Les mer...

Herd-Sotra 3-3 (2-1)

Gutta sørget for tre flotte mål og god underholdning, men det ble dessverre bare et poeng mot en bra motstander. Vegard Bruland, Andreas Rekdal og Christoffer Rekdal scoret målene for Herd. Les mer..

Molde - Herd 2-1 (1-0)

Tap i seriestarten i 2. divisjon kvinner søndag kveld

Vellykket Jenteakademi

Nok en gang er et Jenteakademi gjennomført av SK Herd. Denne gangen for 2003-kullet

Herd-Sotra i morgen kl. 1400

A-laget tar i mot Sotra til årets første hjemmekamp i Norsk Tipping Ligaen på Amfi Moa Stadion. Møt opp og støtt gutta! Les mer..

Tilbud til trenere

Rongve og Umbro ønsker at trenerne stiller maks forberedt til seriestart:-). Les mer..

5. div: Herd-Hovdebygda 5-2

Et ungt Herd-lag fikk en god start på sesongen i går kveld etter en solid seier mot Hovdebygda. Mohammed Elkington(3), Finn C. Aakre og Ioel Haile Desta scoret målene for Herd. Les mer..

Besøk våre lagsider

HERDinformasjon

Mørecup

Vår betalingsstatistikk

Har du betalt?

Dette er en av de pågående giro-utsendelsene våre, hvis du er en av dem som utgjør den røde kakebiten synes vi du skulle gjøre noe med det....helst i dag!

 
Kalender/Høstlotteri 2016
Det betyr mye for Herd at DU betaler kontingent og aktivavgift i tide, -det bidrar til å opprettholde aktivitetstilbudet vårt. På forhånd takk! :-)
Ubetalt beløp: 18900
Ubetalt antall: 63
Betalt beløp: 110600
Betalt antall: 367