PÅMELDING HERD FFO

Fotballfritidsordning (FFO) for barn i alderen 6-10 år (1-5. klasse). Tilbudet inkluderer henting ved skoleslutt, opphold og mat på klubbhuset samt 1,5 timer med fotballtrening på AMFI Moa Stadion. Les mer..

Lokale turneringer - Meld dere gjerne på!

Både Hessa-cup og G-Max-cup nærmer seg og vi er opptatt av at Herd-lag gjerne melder seg på. Les mer...

Fotballcamp 13-16 august!

Fotballcampen 25-29 juni var svært vellykket, og Herd inviterer igjen til camp 13-16 august. En perfekt oppladning til en spennende høstsesong! Les mer om opplegg og påmelding...

FERIEPROFF 6-9. august

Vi har gleden av å invitere til Ferieproff for spillere (gutter og jenter) født 2004 og 2005. Herd kan vise til tidligere ferieproff som har vært svært vellykket. Les mer...

Spjelkavik - Herd 0-0

Det ble ingen stor fotballkamp på Spjelkavik Stadion, men våre gutter var bra defensivt og ble gradvis sterkere på uvant underlag utover i kampen. Les mer..

Marius tilbake i Herd!

Marius Ødegaard er tilbake i Herd og gjorde comeback for klubben mot Sæbø i 5. divisjon i forrige uke. Der debuterte også Izantullah Ahmadzai som også har signert for Herd. Les mer..

Politiattester i SK Herd

Som et ledd i trygghets-arbeidet har klubben fokus på politiattester. Les mer!

Hole Vik klar for Herd

Vemund Hole Vik er spilleklar for Herd, og han gleder seg til å debutere borte mot Spjelkavik på lørdag. Vemund kommer fra Aafk, men har virkelig røtter i Herd. Han er barnebarnet til tidligere ledere i klubben Unni og Johan Hole. De gleder seg nok ekstra over denne signeringen. Les mer..

Herd-Ullern kl. 1300 er UTSATT!

Pga tåke på Vigra og innstilt fly må dagens kamp mot Ullern i Norsk Tipping Ligaen utsettes til en annen dato. Vi ønsker publikum en fin dag!

Herd-Molde 2 0-1

Det ble en svært tett og jevn kamp mot Molde sine nest beste i går, og ut i fra spill og sjanser fortjente våre gutter absolutt poeng. Det ble dessverre tap, men de siste kampene viser et Herd-lag i fremgang. Les mer...