Årsmøte Plogen Skiklubb mandag 19. mars 2018

Plogen Skiklubb ønsker alle medlemmer velkommen til årsmøte mandag den 19. mars kl. 18.00 i kantinen til Haugesund Sparebank. Saksliste: 1. Åpning. 2. Godkjenning av innkalling og dagsorden. 3. Valg av ordstyrer, referent og to medlemmer til å underskrive protokollen. 4. Styrets årsberetning. 5. Årsregnskap for 2017. 6. Innkomne forslag (må være innkommet til 5. mars) 7. Kontingent. 8. Valg. 9. Eventuelt/avslutning

Resultater Kretsmesterskap Haukelirennet alpint

Sjekk vedlegg for alle resultater fra Kretsmesterskap alpint i slalom og storslalom.

Paralympisk møteplass Forum Expo, Stavanger 24 februar

Idretten inviterer til en gøyal idrettsdag i Stavanger. Målgruppen er mennesker med fysisk funksjons- og/eller synsnedsettelse i alle aldre, og fra hele fylket. Denne dagen vil noen av idrettslagene i fylket presentere muligheter. Muligheter for å oppleve idrettsglede og mestring, og et sosialt nettverk. Målet er at DU skal ha muligheten for å finne DIN idrett. Og skulle det være noe DU føler vi mangler har vi svært lyst å få vite om det. Del gjerne vår flyer og informasjon videre i ditt nettverk. Meld deg på via FACEBOOK/Folkepulsen så fort som mulig.

Aktiviteter langrenn Haukelifjell

Siste treningsdag før jul på barmark er mandag den 18. desember

Siste trening barmark i Skåredalen er mandag den 18. desember. Plogen Skiklubb ønsker alle medlemmene en riktig god jul og håper å se mange på trening i romjulen på Haukelifjell. Første treningsdag etter nyttår er torsdag den 4. januar.

Alpinsamlinger

Klubbmesterskap 02.04.2016 sl og ssl påmelding til plogenski@gmail.com innen torsdag 31.03.2016 kl 20.00

Samarbeidspartnere

Følg oss!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift