ALAG: Mål og gøy på Iglemyr

Høstens første seriekamp ble en målfest av de sjeldne, da Austrått vant 9-4 (!) mot Frøyland 2 og tok sin 10ende seier på 11 kamper.

Rullende Rogalendinger i 6H Skaterace 2018

Lørdag 11. august 2018 stilte for første gang et rent lag fra Rogaland Skøytekrets i stafettløpet 6H Skaterace på Sjællandsringen ved Roskilde i Danmark. Laget besto av 3 løpere fra Austrått IL og 2 fra Stavanger Sandnes Skøyteklubb og ble gitt navnet Rullende Rogalendinger.

Oppstart med våre nye 5-åringer i fotballen

Nå er oppstarten for våre 5-åringer (Født 2013) like rundt hjørnet. Oppstart tirsdag 28.august kl 17:30-18:30 i ballbingene v/Austråtthallen.

ALAG: Høstsesongen i gang og seier i cupen

Austrått startet høstsesongen på best mulig vis, da vi tirsdag gikk videre til kvartfinalen i Rogalandscupen etter seier mot Havdur på Iglemyr.

Ønsker du melde på ditt barn på Austråtts Fotball fritidsordning i høst?

Vi har i forkant av sommeren og i løpet av sommeren sett en pågang av foresatte som ønsker melde på deres barn til å være på vår fotballfritidsordning 1-2 ganger i kombinasjon med SFO andre dager. Håper du ønsker det samme:)

FFO-leder ønskes til Austrått FFO

Vi har det siste året hatt en omstillingsfase hvor vi har hatt en ansvarlig trener og en daglig leder i fotballen som har assistert hvor det trengs. Fra høsten 2018 håper vi å få inn en ny FFO-leder med både administrativt og sportslig ansvar for FFOen, men selvfølgelig med hjelp fra daglig leder i fotballgruppen.

ALAG: Storseier og tabelltopp

Austrått tar ferie på tabelltopp med sju poengs forsprang til Kåsen på 2. plass etter en svært overbevisende 5-0 seier i fredagens kamp mot Frøyland 2.

ALAG: Videre i Rogalandscupen

Austrått tok seg videre i Rogalandscupen etter en meget god forestilling i lokaloppgjøret mot Figgjo. Hele 5-1 ble det til slutt og vi kan se frem mot kamp mot Havdur en gang i august.

Video fra inlineløpet på Reve gokartbane 16. juni 2018

Av og til sier et bilde mer enn tusen ord, og av og til sier et filmopptak mer enn en haug med bilder. Ja en videosnutt er jo en haug med bilder ....

ALAG: Solid seier mot Brusand

Austrått er fremdeles på tabelltopp etter en meget solid forestilling mot Brusand i fredagens kamp på Iglemyr. De få som valgte bort Spania - Portugal fikk se fem forskjellige målscorere og et Austrått-lag som hadde kontroll fra start til mål.

Besøk våre lagsider

Idrettslagets styrende dokumentasjon

 

Vi leier ut klubblokalet!

 

Samle inn penger til arrangement?

 

Spond - send invitasjon til mange, få svar og send påminnelser

   

 

Følg oss på Facebook

 

 

 

Følg Volleyball på Facebook

 

 

 

Følg Håndball på Facebook

 

 

 

Grasrotandelen

 

Kontigent

 
Medlemskontingent 2018
Alle Må være flinke og betale inn årskontigenten. Den betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetstilbud.
Ubetalt beløp: 13600
Ubetalt antall: 68
Betalt beløp: 119800
Betalt antall: 593
 

Hjertestarter er tilgjengelig i Austråtthallen og i garasjen v/garderoben

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift