ALAG: Storseier til effektivt Austrått

Austrått vant tirsdag hele 8-0 på en nydelig sommerdag på Iglemyr. Spillemessig dominerte vi fra start til mål og når vi tillegg var flinke å omsette sjansene, ble det en svært kjekk kveld for de i Austrått-kostyme.

Sportslige arrangementer for 6-14 år i Austrått IL Fotball 2018

Austrått IL fotball har denne våren og høsten planer om fire "happenings" for å styrke aktivitetsnivået og samholdet i klubben. Vi håper flest mulig deltar og bidrar til at vi får noen flotte Austråttdager. Les her for mer informasjon.

Folketoget 17. Mai

Austrått IL stiller som nr. 55 i folketoget i år. Oppmøte er kl. 15.30 på ruten. Vi håper alle våre medlemmer stiller i Austrått antrekk og viser frem det flotte idrettslaget vårt.

ALAG: Austrått vant målrikt lokaloppgjør

Austrått vant til slutt 5-4 i et spennende lokal og tidlig toppoppgjør mot Sandved. Frode Handeland ble den store helten med vinnermål i Austrått-debuten mot sin tidligere klubb.

Årets første inlineløp

Da er konkurransesesongen i gang igjen.

ALAG: Solid seier for Austrått

Austrått vant sin tredje strake kamp da vi fredag sikret oss en 2-0 seier mot et godt organisert Kåsen-lag på Iglemyr. Gjestene har ambisjoner om å kjempe i toppen og ga oss som forventet hard kamp.

ALAG: Sterk borteseier

Austrått fulgte opp sist ukes målkalas med en sterk 5-1 seier borte mot Hellvik. Selv om hjemmelaget kjempet bra, var dette en kamp et fokusert og tent Austrått-lag hadde full kontroll stort sett hele kampen.

Takk Sandnes - stem på Austrått Idrettslag

Hvert år deler Sandnes Sparebank ut midler til lag og foreninger i Sandnes kommune. Du kan hjelpe Austrått Idrettslag i å vinne 50.000 kr ekstra til klubbkassen. Gi din stemme her!

ALAG: Rekordseier for Austrått

Austrått startet sesongen på best mulig vis da vi mandag vant hele 13-0 mot Eiger 2. Gjestene hadde nok cupkampen mot EIK i bakhodet og stilte et ungt lag, og det førte til en enkel seier for et meget opplagt og spillesugent Austrått-lag. Faktisk mener orakel og Austrått-legende, Sven Erik "Noras" Nordbø, at det er Austrått`s største seier i offisiell kamp.

Nytt om Austråtthallen

Sandnes kommune har jobbet hardt med å finne løsninger for oss i perioden når hallen er stengt. De har nå også informert oss om at hallen får ny fasade som skal være ferdigstilt til skolestart 2018.

Inlineskøyter til utlån

Nå har vi rulleskøyter til utlån i inlinegruppa, så nå er det bare å komme og prøve idretten vår.

Støtt Austrått IL og få rabatter hos Flugger Farve

PLANER OM Å MALE ELLER PUSSE OPP? Vi har inngått en avtale med Flügger. Der får du som medlem 20% rabatt på alle ordinære Flugger varer, samtidig som Austrått idrettslag får 5% klubbstøtte beregnet på ditt kjøp.

Austråtthallen er stengt på ubestemt tid

Vi fikk tirsdag melding fra Sandnes Kommune om at Austråtthallen og klubb/møtelokalet vårt stenges med umiddelbar virkning. De vet per dags dato ikke når hallen kan gjenåpnes. Styret i idrettslaget jobber hardt med å få til alternative løsninger for at våre medlemmer skal kunne trene og spille kamper. Vi vil informere dere så snart som mulig.

Årsmøte for idrettslaget er utsatt til 19/4-2018 18.00 - 20.00

På grunn av at Austråtthallen ble stengt denne uken beslyttet styret i idrettslaget å utsette årsmøtet. Ny invitasjon legges ut på hjemmesiden og sendes per e-post til alle våre medlemmer.

Vi leier ut klubblokalet!

Se mer informasjon om hvordan lokalet ser ut, hva det koster og hvordan du bestiller her!

Ny leder for fotballgruppen

Kristoffer Selsås er ny leder av fotballgruppen. Les mer om ham og hans rolle i Austrått Idrettslag.

Besøk våre lagsider

Idrettslagets styrende dokumentasjon

 

Vi leier ut klubblokalet!

 

Samle inn penger til arrangement?

 

Spond - send invitasjon til mange, få svar og send påminnelser

   

 

Følg oss på Facebook

 

 

 

Følg Volleyball på Facebook

 

 

 

Følg Håndball på Facebook

 

 

 

Grasrotandelen

 

Kontigent

 
Medlemskontingent 2018
Alle Må være flinke og betale inn årskontigenten. Den betyr mye for vårt budsjett og klubbens aktivitetstilbud.
Ubetalt beløp: 14600
Ubetalt antall: 73
Betalt beløp: 118600
Betalt antall: 587
 

Hjertestarter er tilgjengelig i Austråtthallen og i garasjen v/garderoben

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift