Ledig 10% stilling som kasserer

Country aften lørdag 17. februar i Mastrahuset

Stor stemning i da Mastra IL ble sertifisert som Kvalitetsklubb nr. 17 i Rogaland.

Sertifiseringen foregikk mandag ettermiddag 18. desember. Mange hadde funnet veien til Mastahuset, både spillere, trenere, ledere og foresatte. Styreleder i Mastra IL, Roy Adsen, ønsket velkommen. Daglig leder i NFF Rogaland, Erik Løland, gratulerte klubben med sertifiseringen og understreket viktigheten av Kvalitetsklubb både sett fra NFF sentralt og NFF Rogaland. Eli Nygaard, veileder NFF Rogaland, takket for det gode samarbeidet underveis. Sammen overrakte Eli og Erik Kvalitetsklubbflagg, skilt og blomster til fotballeder Eirik Hodnefjell, som et synlig bevist på at klubbene nå er sertifisert som Kvalitetsklubb. En stolt Eirik Hodnefjell takket for innstasen, samarbeidet og viste fram Mastrajakker med Kvalitetsklubblogoen godt synlig. Han minnet samtidig de frammøtte om at nå står implementeringsfasen for tur. Ordfører Dagny Sunnanå Hausken, gratulerte klubben med sertifiseringen og framhevet den store betydningen idrettslaget har i lokalsamfunnet. Under stor jubel kunne hun også bekrefte at det var satt av midler til ny kunstgressbane. En fin kveld på Mosterøy ble avsluttet med kaker og kaffe samt gode fotballdiskusjoner.

Trekningsliste Julelotteriet 2017

Se vedlegg til høyre

MastraNytt 4 2017

Da er MastraNytt utgave nr 4 ferdig i trykken og kommer hjem til dere i løpet av helgen. Se vedlegg for elektronisk utgave.

Friidrettsmerketaking høsten 2017

Det blir anledning til å ta friidrettsmerke tirsdag 19 September kl: 18:00-20:00, og lørdag 7 oktober kl: 10:00-12:00. Ingen påmelding nødvendig. Oppmøtested: Klubbhuset på Mosterøy. ... For spørsmål ta kontakt med Olav Edland på o.edland@online.no​

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift