VELKOMMEN TIL BYÅSEN BREDDEFOTBALL
OPPSTART DET ÅRET BARNA FYLLER 6 ÅR
VELKOMMEN TIL BYÅSEN BREDDEFOTBALL
DANA CUP
UNGDOMSFOTBALL GUTTER OG JENTER
MINISERIE BYÅSEN SONE 7-10 ÅR
A-LAG i 2.DIV - KVINNER OG MENN
FLEST MULIG, LENGST MULIG, BEST MULIG

Alexander(17) ble nektet treningsopphold i Tyrkia

Tor Asle Kleveland / 20.02 / 110 visninger
Nyhet

Endelig hjemme igjen. Og ved godt mot. Alexander Øyangen Johansen (17) ble nektet å komme inn i Tyrkia fordi passet hans hadde utløpsdato tidligere enn reglementert periode etter utløpet av oppholdet.

Champions Academy på Byåsen Arena 24-26 april!

Heidi Lysholm / 16.02 / 223 visninger
Nyhet

Lær å spille fotball som i Champions League med Champions Academy. Har du en drøm om å spille i Champions League? Vil du lære å gjøre som Messi, Xavi, Robben, Ronaldo og de andre stjernene?

Finaleseier G16 Puma cup 2015

Karl Morten Dahl / 16.02 / 137 visninger
Nyhet

Våre gutter vant meget fortjent 1-0 over Levanger i finalen i Puma cup.

Samarbeidsavtale med Proa Eiendomsmegling avd. Heimdal

Heidi Lysholm / 12.02 / 55 visninger
Nyhet

« Proa Eiendomsmegling Avd. Heimdal har inngått en avtale med Byåsen Breddefotball. Medlemmene, foreldre og venner får tilbud på markedspakke til redusert pris, og gratis tilrettelegging. Total verdi på dette er 18 900,- I tillegg gir Proa Eiendomsmegling 3000,- til Byåsen Breddefotball for hver avtale som blir startet opp. Denne bonusen vil gå direkte til det alderstrinnet du velger.»

Flere keepere får sjansen på keeperkurs!

Tor Asle Kleveland / 08.02 / 158 visninger
Nyhet

Sist onsdag satte vi gang keeperkurset for interesserte keepere i ungdomsfotballen. Tolv stk var påmeldt-åtte kom, men det er plass til flere. Nye muligheter onsdag kl 16.00 for deg som vil bli en god keeper..

Trenerkurs Coerver Coaching!

Heidi Lysholm / 05.02 / 162 visninger
Nyhet

I forbindelse med avvikling av coerver coaching helga 24-26.april for 7-14 åringer inviterer vi trenere fra egne rekker samt trenere i tilhørende klubber i nærmiljøet som er interesserte i å ha med spillere på coerver coaching i vår (24-26. april) og høst (28-30.aug). Brad Douglass kjent gjennom Viasat 4 skal som gjennomføre et trenerkurs for alle trenere mandag 9.mars fra 18.00-21.00 hvor 1 time er teori og 2 timer praksis på feltet. Kurset er gratis for alle trenere som ønsker å delta og dette foregår på Byåsen Arena og Dalgård klubbhus. Påmelding til kurset sendes til breddefotball@byasen.no

Hvordan gi gode nok tilbakemeldinger?

Heidi Lysholm / 02.02 / 202 visninger
Nyhet

Hva gjør mennesket mest av? Det puster og gir og tar imot feedback, sa Bjørn Hansen da han innledet årets kick-off samling for trenere, ledere og foreldre på Ugla skole nylig. Her følger et lite utdrag om hva den tidligere RBK-treneren og Drillo assistenten Bjørn Hansen tok opp til en lydhør forsamling ved årets kick-off samling:

Jan Prestmo bidrar som trenerutvikler

Tor Asle Kleveland / 01.02 / 186 visninger
Nyhet

Jan Prestmo har sagt ja til å bli med som trenerutvikler i klubben. Jan har lang erfaring fra ulike jobber i Byåsen og kretsen og begynner sitt arbeid fra 1.februar.