Barnefotballtrenere tar barnefotballkurset

De siste 14 dagene har en rekke Byåsen-trenere og trenere fra flere av våre naboklubber gjennomført NFF delkurs 1 barnefotballkurset på Byåsen Arena.

KM drama i tre akter

Byåsens G-14 lag har hatt en imponerende sesong. Vunnet sin 1.div avdeling, slått ut Tiller med 6-0 i semifinalen i KM sluttspillet og torsdag kveld ble det et drama i tre akter mot Liverpool-aktuelle Edvard Tangset og hans Neset i KM finalen på Salmar banen på Lerkendal som her er i aksjon mot Byåsens Magnus Danielsen. (Foto: Frode Vigtil)

Sterk sølvmedalje til G-16

Byåsens G-16 lag slo Malvik 5-3 i siste seriekamp i 0.div etter å ha ligget under 0-2 og ble dermed nr 2 i den nye regionale 0.div serien.

Årets viktigste klubbdugnad er i gang!!

Da er årets julesalg kommet i gang og sendt ut til alle familier i Byåsen Breddefotball. Ber om at alle gjør sitt ytterste til å bidra til et godt salg. De som ikke har mulighet til å bidra med salg kan registrere at de ønsker å kjøpe seg fri med 500,- gjennom julesalget.

Rekrutteringsdommerkurs

Ønsker du å bli fotballdommer? Kretsen starter opp nye rekrutteringsdommerkurs for spillere som er 15 år eller eldre i november. Kurset består av 3 kvelder med teori samt en praktisk økt med veileder.

Ledige plasser på Byåsens fotballakademi

Er du en ambisiøs fotballspiller mellom 13 og 16 år og har lyst til å bli bedre som spiller kan du nå ,melde deg på til Byåsens fotballakademi. Hver torsdag i ni uker (unntatt i høstferien) fra kl 15.00-16.30 avvikles trening for alle mellom 13 og 16 år på Byåsen Arena.

Byåsen 6 Divisjon viser samfunnsengasjement!!

I disse dager er ikke fotball det viktigste. Byåsen 6 div ønsker å bidra til å hjelpe flyktninger i nød. Vi er stolte av å kunne donere bort 4000 kr til @reddbarna. Anbefaler alle våre følgere til å gjøre det samme. Får vi over 100 likes øker vårt bidrag ytterligere. Hjelp flyktningene. Gi håp."

Påmelding til barnefotballkurset for alle som ikke har trenerkurs

Vi i Byåsen ønsker at alle som har et hovedansvar og delanasvar på feltet for trening av barn og unge skal ha gått gjennom barnefotballkurset som godkjent sertifisering for å lede barna på feltet. Nå kan du som er trener i barneoftballen og som ikke har kurset melde deg på gjennom kretsens sider på linken under .

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as