Vil du være med å bidra i Trondheims største fotballklubb? - Styret trenger deg!

Byåsen Breddefotball har 630 spillere, 155 trenere og oppmenn, ansatt daglig leder (100%), ansatt sportslig leder (50%) og eier sitt eget anlegg. Styret legger til rette for at virksomheten i klubben skal gli så lett som mulig og består av syv personer.

Kick off for årets Byåsen akademi!

Vil du bli en bedre fotballspiller og ønsker å bli trent av Byåsens A-lagsspillere og rekrutt-trener? Da har du muligheten nå. Torsdag 11.februar innleder årets Byåsen akademi med trening hver torsdag fra kl 15.00 på en oppvarmet og snøfri Byåsen Arena. Tilbudet gjelder gutter og jenter i alderen 12-17 år.

Ivaretar junior bredde

Byåsen vil fortsette med å ha et tilbud for spillere som er i junioralder i aldersgruppen 18-19 år i tillegg til BTF. Laglederne Steinar Sundfær (t.v) og Henrik Wasskog (t.h) får med seg polske Piotr Zdanowski som hovedtrener etter at han takket ja til tilbudet fra klubben i går kveld.

RBK FOTBALL ETTER SKOLETID

RBK Fotball etter skoletid er et tilbud i samarbeid med Byåsen Breddefotball, hvor RBK har ansvaret for planlegging og gjennomføring, mens klubbene stiller med anlegg. Tilbudet er på skoledager fra kl.13.30 - 16.30 og består av brødmåltid, leksehjelp og en god fotballtrening på 90 minutter. Barn fra 3-7 klasse kan delta.

Loppemarked Sverresborg Skole

Lørdag 20 februar kl.11-16 og søndag 21 februar kl.12-15 arrangerer Byåsen Kvinnefotball Loppemarked. De har masse fine lopper å selge samt en fantastisk kafè med mange gode kaker og annen bakst. Møt opp og gjør et kupp!

Svensk hovedtrener for J-17

Jan Erik Nousiainen (47) med over 20 års erfaring som trener i Sverige og Norge har sagt ja til å ta fatt på jobben som hovedtrener for J-17.

Er du 15 år eller eldre og ønsker å bli fotballdommer?

Kan du tenke deg en hobby som både er morsom, spennende og utviklende for deg selv? Holde deg i fysisk aktivitet og atpåtil få litt lommepenger for det? Dersom JA - da har du nå muligheten til å melde deg på rekrutterings dommerkurs. Kurset er for den over 15 år (født 2000 og tidligere), og ønsker å dømme nier og ellverfotball. Deltakerne får grunnleggende kunnskaper i spilleregler og retningslinjer, og blir kvalifisert til å dømme kamper i fotballkretsens regi. Kurset vil bestå av tre dager teori samt en dag med praktisk dømming, sammen med veiledere. VINTERENS KURSTILBUD (REKRUTTERINGS DOMMERKURS) Kurs med teoridager: 11, 13. og 18 januar: - Lerkendal Stadion, Kretskontoret Hver kurskveld starter kl. 18.00 og avsluttes kl. 21.00. PÅMELDING: Skjer via dette skjemaet: https://fotball.formstack.com/forms/rekrutteringsdommerkurs_15 Påmeldingsfristen er satt til 5 dager før første kurskveld. Kurset er gratis! Vi ser fram til å motta din påmelding - Trøndersk fotball trenger deg!

Nyhetsbrev fra Nor-Contact Sport AS!

Se ny Byåsen kolleksjon fra 2016 her: http://www.fotballsko.no/ Nor-Contact har allerede fått inn deler av ny kolleksjon slik at det skal være mulig å få tak i fine julegaver før jul.

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as