Idrettsmerket

Dersom du ønsker å ta idrettsmerket, er det mulighet for det på idrettsplassen ved idrettshuset følgende dager mellom kl 17:00 og 18:00; torsdag 19.10, tirsdag 24.10 og torsdag 26.10. Alle over 16 år kan ta idrettsmerket.

Påmelding til jubileumsfesten 28. oktober

Da er invitasjonen til jubileumsfesten snart å finne i postkassen din. Vi håper mange setter av denne dagen for å feire idrettsforeningen vår.

Siste jubileumsturnering gjennomført med stor suksess

G12 og G13/14 var lørdag verter for den siste fotballturneringen i anledning BIF's 100-års jubileum. Les her om hvordan trenerne på de respektive lagene oppsummerer dagen

Regn ingen hindring for å spille fotball og ha det gøy!

Værgudene var ikke på vår siden da J10, G10, J09, G09 og Mix08 spilte jubileumsturnering lørdag 9 september, men det satte ikke en demper på spillegleden og innsatsen

J11 med vellykket jubileumsturnering

I strålende solskinn ble jubileumsturneringen til J11 gjennomført lørdag 2 september.

140 gutter og jenter deltok på aktivitetsdagen

I dag myldret det på idrettsplassen av store og små som deltok på aktivitetsdagen. Igjen viste været seg fra sin beste side og alle kunne stråle om kapp med solen

Håndballens dag ble en knallsuksess

Forrige lørdag arrangerte håndballgruppa Håndballens dag på idrettsplassen. Det ble en suksess og alle deltakere, foreldre og arrangører skinte om kapp med sola.

Tour de Barkåker ble et vellykket sykkelløp

I anledning BIF´s 100 års-jubileum ble det avholdt sykkelritt for barn/ voksne i vår flotte lysløype. Sola skinte, det samme gjorde både deltakerne og arrangørene.

Besøk våre lagsider

Følg oss i sosiale medier!

Oppslagstavle

HJERTESTARTER

Vi har vært så heldige å få en hjertestarter som skal være tilgjegelig for alle. Hjertestarteren fikk vi etter en søknad hos Mikko Hirvonen Fondet via firmaet Blodstrupmoen. I tillegg fikk vi førstehjelpskurs for inntil 20 personer som vi utnyttet til fulle. Både trenere/oppmenn, ansatte fra SFO og pensjonistforeningen har fått opplæring.
Hjertestarteren er plassert i gangen i samfunnssalen for å være tilgjengelig for alle. Ved hjertestans på fotballbanen når hallen er låst skal nødretten benyttes og ruta i døra knuses.

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products