Påmelding til Jubileumsløpet er åpnet.

I forbindelse med åpning en av Brekkesløyfa / Lysløypa arrangerer vi Jubileumsløp.

Klubbdag på Sport1 Revetal 27.04 kl 09-20

Ikke gå glipp av mange flotte tilbud! Husk å ta med Gullkortet som beviser at du er medlem av Barkåker Idrettsforening. Mangler du gullkort?

Dugnad på idrettsanlegget, fredag 05.05 kl 17:00

Like sikkert som at snøen forsvinner, krokusen blomstrer og fuglene kvitrer, trenger idrettsanlegget vårt en liten vårpuss. Vi skal gjøre anlegget klart for alle aktiviteter som skal skje på anlegget i år, og trenger en hjelpende hånd. Dette innebærer raking, klipping, kosting og andre vedlikeholdsoppgaver på og rundt bane og idrettshus.

BIF 100 ÅR - vi feirer med mange med aktiviter for alle gjennom hele året

I anledning BIF's 100 års jubileum blir det arrangert en rekke ulike aktiviteter ila året. I vedlagt dokument ligger alt vi har planlagt skal skje her på Barkåker. Aktivitetene er også lagt ut som arrangement både her og på vår Facebook-side

Aerobicen har startet opp igjen etter juleferien

Mandag 2. januar startet Bente opp igjen med aerobic på idretthuset. Det er trening hver mandag og onsdag kl 19:30 - 21:00 Alle er hjertelig velkommen!

Gymleken starter opp igjen 9.januar

Etter en lang juleferie, starter gymleken opp igjen mandag 9. januar kl 17:00 på samfunnshuset. Både nye og gamle barn er hjertelig velkommen!

Besøk våre lagsider

Følg oss i sosiale medier!

Oppslagstavle

HJERTESTARTER

Vi har vært så heldige å få en hjertestarter som skal være tilgjegelig for alle. Hjertestarteren fikk vi etter en søknad hos Mikko Hirvonen Fondet via firmaet Blodstrupmoen. I tillegg fikk vi førstehjelpskurs for inntil 20 personer som vi utnyttet til fulle. Både trenere/oppmenn, ansatte fra SFO og pensjonistforeningen har fått opplæring.
Hjertestarteren er plassert i gangen i samfunnssalen for å være tilgjengelig for alle. Ved hjertestans på fotballbanen når hallen er låst skal nødretten benyttes og ruta i døra knuses.

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products