Barnefotballkveld

Denne uken arrangerte Grønnåsen IL, i samarbeid med Nordland fotballkrets, Barnefotballkvelden.

Aktivitetsdag for skolestarterne

I dag gjennomførte vi en aktivitetsdag for de som starter på skolen neste skoleår. Dagen er et samarbeid mellom skolen og idrettslaget, hvor ungene var på prøveskole i formiddag, og invitert til aktivitetsdag på ettermiddagen.

Velkommen til våre nye fotballspillere!

I dag hadde vi invitert de som begynner på skolen til høsten til oppstartstrening i gymsalen på Grønnåsen skole, hvor målet vårt var å få etablert et fotballtilbud for barn født i 2012.

Oppstart fotball for skolestartere

Grønnåsen Idrettslag skal starte opp fotballag for gutter og jenter som begynner på skolen til høsten. Erfaringsvis er det lurt å etablere lagene før sommeren, da det skjer mye når skolen starter, og det kan være vanskeligere å komme i gang.

Bli med som støttemedlem i Grønnåsen IL!

Grønnåsen idrettslag tilbyr et av Bodøs rimeligste aktivitetstilbud for barn og unge, med rimelige medlemskap og ikke minst uten pålagt dugnad. Dette klarer vi å tilby gjennom sunn økonomi og gode samarbeidspartnere på sponsorsiden.

Fotball for barn født i 2012

Det er en spennende tid dette året som ungene skal starte på skolen, og kanskje like spennende for noen at de endelig skal begynne på fotball-lag. Da skal dere vite at vi i Grønnåsen IL jobber med å få på plass et fotballtilbud til de som skal starte på skolen til høsten.

Sakspapirer til årsmøtet

Årsmøtet for Grønnåsen IL gjennomføres onsdag 28. februar kl 19.00 på Grønnåsen skole, avdeling Rød.

Årsmøte i Grønnåsen IL

Styret innkaller herved til årsmøte i Grønnåsen IL. Årsmøtet avholdes onsdag den 28. februar kl. 19.00 på Grønnåsen skole avd. rød.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift