Bli med som støttemedlem i Grønnåsen IL!

Grønnåsen idrettslag tilbyr et av Bodøs rimeligste aktivitetstilbud for barn og unge, med rimelige medlemskap og ikke minst uten pålagt dugnad. Dette klarer vi å tilby gjennom sunn økonomi og gode samarbeidspartnere på sponsorsiden.

Fotball for barn født i 2012

Det er en spennende tid dette året som ungene skal starte på skolen, og kanskje like spennende for noen at de endelig skal begynne på fotball-lag. Da skal dere vite at vi i Grønnåsen IL jobber med å få på plass et fotballtilbud til de som skal starte på skolen til høsten.

Sakspapirer til årsmøtet

Årsmøtet for Grønnåsen IL gjennomføres onsdag 28. februar kl 19.00 på Grønnåsen skole, avdeling Rød.

Årsmøte i Grønnåsen IL

Styret innkaller herved til årsmøte i Grønnåsen IL. Årsmøtet avholdes onsdag den 28. februar kl. 19.00 på Grønnåsen skole avd. rød.

Grønnåsen IL trenger DEG!

Grønnåsen IL er et lite lokalt idrettslag, med fokus på breddeidrett innen fotball, håndball, volleyball og idrettsskole. Vi har ca. 200 aktive medlemmer, og er i stadig utvikling. Vi skal gjøre Grønnåsen til et enda bedre sted å være! Vi trenger DEG, som ønsker å engasjere deg i lokalmiljøet, og bidra til at idrettslaget vårt fortsetter den gode utviklingen vi har hatt. Vi har for tiden et veldig engasjert og godt fungerende styre. Det vi mangler er en ny styreleder, vårt ansikt utad!

Støttemedlem i Grønnåsen IL

Som støttemedlem bidrar du til at Grønnåsen idrettslag kan legge til rette for barn og unge i vår bydel, og ikke minst bidrar du til vårt slagord: "Vi skal gjøre Grønnåsen til et enda bedre sted å være."

Full rulle i Nordlandshallen

I helgen var det klart for turnering i Nordlandshallen, og Grønnåsen var godt representert i de forskjellige klassene.

Vi vil gjerne at du støtter oss!

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping.

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift