Kvalitetklubbmagasinet nr.2 2016

I denne utgaven finner du følgende informasjon: Status for prosessen så langt, noen viktige milepæler høsten 2016/våren 2017 og informasjon om hvordan du kan være med å bidra til at klubben skal bli en varig klubb som leverer kvalitet i alle ledd.

RIL CUP 2016

3. og 4. september 2016 arrangerer Ranheim Breddefotball RILCUP for gutter og jenter mellom 7 og 12 år på flotte Ranheim Arena.

Resultater - Ranheim Friidrettstevne VÅR

VI vil gjerne takke alle fremmøtte utøvere, trenere, foreldre/foresatte, publikum og sist men ikke minst funksjonærene som tok turen ned til Trondheim Stadion og vårt kvelds stevne. Det var godt med folk på tribunene og mange gode resultater.

Stian Reinertsen - vår Spillerutvikler er klar for Futsal-EM

Blant 11 spillere i den norske troppen, der finner vi vår egen Spillerutvikler Stian Reinertsen (38) blant Topp 5 av spillerne. En imponerende bragd i en alder av 38 år å kvalifisere seg til troppen. Nå venter Russland og EM i Futsal, og her får du hans tanker om futsal, rollen som Spillerutvikler og Ranheim som fotballklubb.

Årsmøte Ranheim allidrett

Årsmøtet avholdes i kafeen i Vikåsenhallen onsdag 2. mars 2016 kl 19:30

LAGLEDERMANUAL for Laglederforum 2-2016

Hoved-laglederen har ansvar for organisering av lagets (lagscellen) aktiviteter. På lagleder Forum nr. 2-2016 i dag 3. februar vil forumet ha fokus på 6 områder.

Amalie Romslo Meyer klar for Trondheims-Ørn

Etter å ha hospitert med Trondheims-Ørn de to siste sesongene, har Amalie Romslo Meyer (17) nå signert på en overgang til vår tradisjonsrike Toppklubb på damesiden.

Kvalitetsklubb Magasinet av og for Ranheim BF Nr. 1-2016

De kommende måneder vil klubben blant annet ha fokus på følgende punkter; Om å være i forkant: KOMMUNIKASJON.

Besøk våre lagsider

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products