BYÅSENAVISA

Nytt nr. av Byåsenavisa er under utdeling. Den kan også leses på hjemmesida her. For de som bor utenfor nærområdet vårt kan vi nok ikke sende den i posten. Men avisa kan hentes i klubbhuset på Myra. Les mer for å se avisa..

IDRETTSTIPEND TIL FREDRIK RISETH

MELHUS KOMMUNES IDRETTSSTIPEND: Langrennsløperen Fredrik Riseth får årets idrettstipend som han deler med skøyteløperen Camilla Lund.

BYÅSEN JUNIOR HÅNDBALL FINALEKLARE

Kamp mot Sola 30.11. endte med finaleplass og kamp i Oslo Spektrum 29.12. Les mer om kampen...

HÅNDBALL EM FOR KVINNER MED TO FRA BYÅSEN

Silje Waade og Emilie Hegh Arntzen blir Byåsen sine representanter i Håndball-EM for kvinner. Kampene spilles i Sverige og starter på mandag 5.des. Les mer...

MEDLEMSKAP I BYÅSEN IDRETTSLAG

Fra 1.januar 2017 må alle som vil være medlem i et norsk idrettslag, ha registrert seg i MIN IDRETT. Medlemskap i Byåsen IL koster kr. 135 pr. år. Les mer ..

JØRGEN GRÅBAK NR. 3 I World Cup

I kombinert klarte Jørgen en fin 3. plass lørdag 26. nov i sesongen første kombinertrenn i world cup. Det lover bra for sesongen.

SPRINT WORLD CUP 26. nov

Johannes Høsflot Klæbo er vant prologen iWC-rennet. Det ble en utrolig bra verdenscup debut utenfor norges grenser, nr. 3 i finalen.

VERDENSCUP LANGRENN PROGRAM

Da er det bare å slå på tven og heie på Didrik Tønseth og Johannes Høsflot Klæbo. Lørdag og søndag 26.-27 november skjer det. Program med tidspunkt under....

Klubb-TV

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products