IS PÅ MYRA?

Da er kommunen igang med klargjering til islegging på Myra. Det vil nok ta en stund før det er klart til bruk, det avhenger av vær og temp. Vi håper på kulde neste uke :)

HÅNDBALL ELITE: PRISVINNER

Maria Hjertner årets unge spiller under årets Niso Awards, søndag 22. november. Les mer...

SKIFØRE I NILSBYEN 22.11.2015

Det har kommet ca. 15 cm snø i Nilsbyen og våre ivrige løypekjørere har laget løyper i løpet av søndag. Nå håper vi på litt mere snødryss. Men uansett er det nå klart for trening på ski fra mandag 23.11. Les mer..

World Cup Trondheim 10. februar. Ny hjemmeside

World cup hopp og kombinert bli arrangert i Granåsen 10. februar 2016. Arrangørene er godt i gang med planleggingen og håper på en ny folkefest i Granåsen. Ny hjemmeside er på plass for nyheter og kjøp av billetter. Les mer..

MEDLEMSKAP I BYÅSEN IL - VIKTIG !

For å være medlem av Byåsen IL (og alle andre idrettslag) må du ha registrert deg på www.minidrett.no. Byåsen IL har lagt inn alle som vi tror er medlem, og litt flere, så da er det tid for opprydding. Les mer ..

LEDERKURS FOR UNGDOM I FEBRUAR

Målgruppen er ungdom mellom 15 og 19 år som kan tenke seg lederoppgaver i klubben vår. Kurset vil gjøre det enklere å ta medansvar i klubben. Byåsen ønsker ungsomsrepresentanter i sitt styre, og vil dekke konstandene til kurset for de som ønsker å delta. Les mer..

HOPPKALENDER

Byåsen hopp/kombinert har også i år laget sin tradisjonelle hoppkalender. Kalenderen er snart i salg for noen få kroner. Les mer på hopp/kombinerts nye hjemmeside (se på fanen Våre idretter- Hopp/komb)

KLUBBEN I MITT HJERTE

Stem på Byåsen IL som klubben i ditt hjerte. Du kan stemme hver dag ved å gå inn på http://www.klubbenimitthjerte.no/. Les mer...

HÅNDBALL ELITE: NESTE 2000 PÅMELDTE TIL FOLKETS KAMP

Byåsen vant 40-29

BARNE - OG UNGDOMSIDRETT 24.11. TEMAKVELD. Frist 15.11.

Et emne som berører alle i idretten. Dette blir viktig og delta på. Tirsdag 24.11.2015 kl. 17:30-20 i Trondheim Spektrum. Spørsmål som tas opp er " hva er god barneidrett, spissing og benkesliting, helårsidrett er det bra, hvordan vil vi det skal være". Les mer for påmelding og info..

BYÅSEN HOPP/KOMBINERT MED NY HJEMMESIDE

Det er hopp/kombinert gruppa vår endelig inn KX web systemet. Du finne hjemmesida under "Våre idretter" "Hopp kombinert" i nedtrekksmenyen øverst på denne sida. Eller les mer..

KVINNEFOTBALL: 6.PLASS PÅ BYÅSEN

Sesongen er da over for Byåsen Kvinnefotball og de endte til slutt midt på tabellen, noe som må sies å være en sterk prestasjon. Les mer...

Klubb-TV

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 300 for enkeltmedlem og kr 600 for famile.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2015 Markedets beste IT-plattform for idretten 123klubb leveres av KX Products as