ÅRSMØTE HÅNDBALL BREDDE 27.2. kl. 19

Det vises til innkalling til årsmøte i Byåsen IL håndball bredde. Sakliste og saksdokumenter er nå tilgjengelige. Årsmøtet holdes i klubbhuset på Myra. Les mer...

World Cup seier til Johannes Høsflot Klæbo

Da kom den første seireren i world cup på sprinten i Estland 18.2.2017. Byåsen IL gratulerer. Nå er det VM som gjelder. Mange fra Byåsen vil være på plass i Lahti og heie på våre 4 deltagere.

ÅRSMØTE ORIENTERING

Det er årsmøte i orienteringsavdelingen tirsdag 28.2. kl. 19 på Myra.

MEDLEMSAVGIFT FOR 2017

Det nærmer seg årsmøter og det er viktig at alle som skal være registrert som medlem i Byåsen IL har betalt medlemsavgift for 2017. Det koster nesten ingenting. Les mer for hvordan få betalt....

VM PÅ SKI LAHTI -4 deltagere fra Byåsen IL

VM på ski starter 22.2. i Lahti Finnland. Fra Byåsen IL er følgende med på det norske laget : Didrik Tønseth og Johannes Høsflot Klæbo i langrenn. Magnus Moan og Jørgen Graabak i kombinert. Byåsen IL ønsker alle lykke til.

UTTAK SKI-O VM

Etter god innsats i EM, er Øyvind Wiggen er tatt ut til VM i skiorientering i Russiske Krasnojarsk, en by som ligger helt øst i Sibir. Mesterskapet er fra 7.-12.mars. Byåsen IL gratulerer med laguttaket!

TOPPHÅNDBALLEN VISER SEG FRAM

Lørdag 18. februar og onsdag 22. februar vil topphåndballen i Trondheim vise seg frem. Byåsen spiller kamp mot Opsal 22.2. kl. 18:30 i Trondheim spektrum. Les mer..

MEDLEMSKONTINGENT OG TRENINGSAVGIFT

Flere og flere får nå tilsendt sine avgfiter. Det er nok en god del som ikke er medlem lenger, som også blir med dessverre. Men det ryddes godt nå. Les mer...

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2016 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products