ÅRSMØTE BYÅSEN FOTBALL BREDDE - NY DATO

Byåsen breddefotball avholder årsmøtet for 2016 på Dalgård 6. april 2017 kl 20. Saker som ønskes behandlet på årsmøtet sendes til styreleder Olav B. Lysklett på mail obl@dmmh.no innen onsdag 22. mars. Sakspapirer for årsmøtet legges ut på klubbens hjemmesider torsdag 23. mars.

3- VANNSLØPET. LØPSDATOER 2017

I 2017 blir det vårløp den 18. mai og høstløp den 14. september. Gled dere !

ÅRSMØTE BYÅSEN IL HOPP/KOMBINERT

Det blir årsmøte i hopp/kombinert den 27.3 kl. 19 i Granåsen rekruttsenter. Alle som skal delta på årsmøte må være medlem og ha betalt medlemsavgift til Byåsen IL i 2017. Les mer for info om årsmøtet

BYÅSEN IL HOPP/KOMBINERT ARRANGERER NM

Byåsen IL Hopp/kombinert overtar for Sprova kommende helgs NM i kombinert og NC i hopp. I utgangspunktet går rennet i K-90, men avhengig av temperatur de kommende dager, kan rennet bli flyttet til K-120. Sporty gjort av Rennleder Roald Olsen med stab.

HJEMMEKAMP FOR BYÅSEN HÅNDBALL ELITE

Denne gangen er det Rælingen som kommer på besøk. Kampen spilles søndag 26.3. kl. 18 i Trondheim Spektrum. Møt opp !! Byåsen håndball bredde møter opp i klubbklær og har fri inngang! Vi heier fram jentene til en sikker sluttspillplass!

SØK OM STØTTE TIL DITT PROSJEKT

Sparebank1 jobber for barn og unge. Nå er det tid for å søke om støtte til DITT prosjekt innen idrettslaget. Frist 1. april. Maxbeløp er vel kr. 10.000. Les mer for info

NY STYRELEDER I BYÅSEN TOPPFOTBALL

Byåsen toppfotball (BTF) har fått ny styreleder. Det er Atle Bersvendsen. Les mer om BTF og nytt styre ...

FOTBALLSKOLE- PÅMELDING ÅPEN

Byåsen Fotball gjentar fotballskolesuksessen! Det blir fotballskole i uke 25 og uke 33. For alle som vil sikre seg plass, er det bare å melde seg på. Les mer for påmelding og info.

Klubb-TV

Byåsen på Facebook

Cash Back Avtaler

Min Idrett

Sosiale media

Finn oss på Twitter her

 

Medlemsinfo

Medlemsavgift i Byåsen IL koster kr. 135 for enkeltmedlem fra 1.1.2017.  Medlemsavgiften gjelder for et kalenderår. Innmelding skjer via www.MinIdrett.no . Lurer du på noe, ta kontakt med oss på medlem@byasen.no.

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products