STYRE LANGRENN 2018-19 - Ny sesong

På årsmøtet i mars 2018 ble et tilnærmet fulltallig styre valgt for sesongen 2018-19. Ny sesong starter 1.5.2018, så blir alle et år eldre. Dvs. at de som er født i for eksempel 2010 blir 9 år i langrennsammenheng. Alder gjelder da for 2019. Les mer

Trondheim Skishow i Granåsen 11. april

Startlister er klare. Opplev Marit Bjørgen, Charlott Kalla, Petter Northug, Niklas Dyrhaug, Didrik Tønseth, Emil Iversen og deres skivenner på hjemmebane. I løypa utfordres de av morgendagens helter, og fra scenen akkompagnerer DAGNY og Jo Sverre.

NM på ski - Alta. 5. til 8. april

NM del 2 med sprintstafett, NM senior og junior, og finale junior skal i 2018 arrangeres i Alta i Finnmark. Tor M og Terje D har tatt noen bilder.

Orienteringsskole / treningsstart orientering

Orientering er en glimrende idrett å kombinere med langrenn. Byåsen IL o-avdeling starter med treninger onsdag 18. april for alle aldersklasser. Her er gamle og nye utøvere velkommen! Les mer...

Poengfordeling Norgescup Junior sesongen 2017/2018

Per klubb etter runde 3 av 4 (9 av 10 renn) ligger Byåsen IL som nr. 4. Nå er det finale i Alta, så følg med om det er mulig med opprykk en plass eller to. Les mer for info..

JOHANNES OG DE GODE HJELPERNE

TV2 har laget reportasje fra Nilsbyen, og med Johannes. Dette er god reklame for Byåsen IL, langrenn og Nilsbyen. Les mer for å se filmen.

Poengrenn nr. 4 (Klubbmesterskap) onsdag 21. mars (fristil)

Klubbmesterskapet har klassevis fellesstart fra 13 år og oppover. Egen foreldreklasse (3 km). Funksjonærliste er satt opp. Resultater er lagt ut.

8-10 år: Trening mandag 19.mars

Det blir SKØYTING på treninga mandag.

DOBBEL VERDENSCUP SEIER FOR JOHANNES

Da er det klart. En verdenscupsesong er over. Og en gutt fra Byåsen IL tok med seg begge glasskulene hjem. Med seier både i sprintcup og totalcup, + 3 OL gull, så har Johannes Høsflot Klæbo vist at han er verdens beste skiløper sesongen 2017/18. Byåsen IL gratulerer ! Johannes må til KINA og blir ikke med på klubbmesterskapet, men dukker nok opp premieutdelinga.

Gr 13-14 år - Treningsplan for uke 11

Denne uka så blir klassisk på tirsdag og skøyting på torsdag. Onsdag blir det styrketrening på Dalgård. Les mer ...

Årsmøte Byåsen IL langrenn 12. mars

Styret innkaller herved til årsmøte i Byåsen IL avd. langrenn. Årsmøtet avholdes den 12. mars kl.19:30 i Nilsbyen. Saksdokumenter ligger under nyheten. Velkommen!

UNGDOMSSTAFETTEN 11. MARS- KOLLEN

Byåsens Henrik Kvennås er med på 1. laget til Sør-Trøndelag skikrets under årets ungdomsstafett i Holmenkollen. Lagene som deltar har 2 jenter og 2 gutter på hvert lag, alderen er 15 og 16 år. Les mer

NM JUNIOR - GODE PRESTASJONER

For mange i juniorklassen er NM sesongens høydepunkt. Årets NMjr var på Steinkjer. Byåsen IL deltok med en stor tropp. Og mange gode resultater med bl.a. sølv og bronsje på stafetten. Les mer.

Gr 13-14 år - Treningsplan for uke 10

Vanlig trening kun tirsdag denne uka (skøyting). Torsdag blir det Downhill fra Skistua til Ferista. Dette er moro så her må alle stille. Ikke noe trening på onsdag pga skirenn. Les mer...

VIPPS

VIPPS nr langrenn : 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift