AQUA NOR 2017 - Årets viktigste dugnad - Ajour pr. 18.7.2017

Fra 14. august blir det dugnad på Aqua Nor messa i Trondheim Spektrum. Messa er fullbooket og større enn noen gang. Les mer..

JENTESAMLING UTLEIRA 19.-20.8.

For tredje gang inviterer Utleira IL, i samarbeid med Sør-Trøndelag skikrets, til jentecamp for ungdom 13-16 år (årsklassene 2002-2005). Campen blir arrangert som en samling over to dager, hvor formålet er å legge til rette for et godt jentemiljø på tvers av klubbtilhørighet. Les mer..

Dugnad Olavsfestdagene 2017

Oppdatert dugnadsliste er lagt ut, nå også med tidspunkter. Den som er satt opp øverst på hver vaktliste (uthevet skrift) utpekes som lagleder. Det er satt opp mobnr til lagleder på vaktliste. Ber om at alle kontakter lagleder og bekrefter at dere stiller på dugnaden. Oppmøtested er Borggården.

ST.OLAVSLOPPET 2017 - KLAR TIL START

Årets "lopp" går fra Østersund (28.juni) til Trondheim (1. juli). Vi satser på 3 lag i år. Løpet fyller i år 30 år, det må vi markere. Ny info finnes nå... Les mer...

Torbjørns Challenge vel gjennomført

Flotte forhold og ca 50 barn gjennomførte Torbjørns Challenge i fin stil. Les mer ....

3-VANNSLØPET 18.MAI 2017 -I MÅL

Ca. 240 deltagere denne gang, det er bra ! Les mer for resultater.

Invitasjon til skifest fredag 9. juni

Fjorårets suksess med skifest i etterkant av Torbjørn Challange blir gjentatt i år. Invitasjon og info om påmelding er klar. Les mer ...

Henting av premier i kveld

Det er mulig å hente premier i kveld (tirsdag 2.5) fra kl. 19-19:30 for de som ikke deltok på premieutdelingen i går. Dette er imidlertid flyttet til Overlege Brattsv 14A til fam. Garmo Hov. Les mere for å få et kart hvor dette er.

Premieutdeling 2017; Ugla skole mandag 1. mai kl. 18:00

Premieutdelingen er for rekrutter og tom. 14 år. I år blir det premieutdeling kun for poengrenn, siden klubbmesterskapet ble avlyst. Sjekk om du er kvalifisert for premie. Fint om de som skal ha premie kan ta med Byåsen IL langrenn overtrekksjakke (de som har selvfølgelig). Vi skal ta et felles bilde.

TALENTPRIS TIL FREDRIK RISETH

Lørdag 22.april 2017 var det utdeling av årets talentpriser i regi av Sparebank1. Blant de heldige som fikk pris var Fredrik. Byåsen gratulerer. Les mer for info

ÅRSMØTE LANGRENN

Byåsen Il langrenn gjennomfører årsmøte mandag 24. april kl 1900 i kafebygg Nilsbyen. Nå med saksdokumenter. Velkommen!

PIRBADET-TUR FOR 11-12 ÅRSGRUPPA lørdag 22. april

Lørdag 22. april. Oppmøte på MYRA kl 1000 og opplegget blir i korte trekk: Mesternes mester, løpetur, bading og Pizza på Egon. Les mer under nyheten.

Orienteringsskole / treningsstart orientering

Orientering er en glimrende idrett å kombinere med langrenn. Byåsen IL o-avdeling starter med treninger onsdag 19. april for alle aldersklasser. Gamle og nye utøvere er velkommen! Les mer...

13-14 år: Sesongens siste trening tirsdag 4. april

Tirsdag 4. april blir sesongens siste trening. Det blir skileik i Henriksåsen, oppmøte krysset nedenfor skileiken kl 18. Fristil. Les mer.

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products