Bremnes IL

Medlemskort

Medlemskort

Elektronisk medlemskort

 

Du har nå fått eit nytt treningsarmbånd som også er medlemskort på Aerobic & Spinning. Armbåndet har innebygget ein kode som ein skal bruka for å registrera seg på timane når ein kjem. Legg armbåndet inntil kortleseren og du får opp navnet ditt på terminalen. Velg time og trykk bekreft og du får ut ein liten lapp på skriveren som du tar med på timen. Det er lagt inn begrensingar på enkelte timer slik at det ikkje er fleire enn det er f. eks. syklar til som kan bestilla time på spinning timane.

Ein kan også booka time på nett. Gå inn på http://bremnesil.ibooking.no  første gang må du trykke hent passord. Du får da ein sms med ein kode. Logg så inn og du får opp alle timene som er lagt ut. Trykk på tallet som er bak hver time(dette er ledige plasser på timen) Du får da opp timen og du kan også bestille ein sms påminnelse. Trykk reserver og du får opp ein bekreftelse. Husk at du må møta og bekrefta timen på resepsjonsterminalen minst 5 min. før timen starta elles så blir den frigjort til andre. Viss du ikkje kan stille til timen kan du enkelt slette reservasjonen på same måte som når du reserverte.

Det er også laga til med bestilling på nett av både klippekort, månadskort og avtalegiro. Linken til dette er http://bremnesil.ibooking.no/?page=signup . Etter bestilling er gjort får ein bekreftelse på mail og ein SMS. Treningsarbåndet kan hentast i resepsjonen etter at ein har fått mail om at det er klart.

Bremnes Idrettslag
Idrettsveien 87, 5430 Bremnes

bil@bremnesil.no - Telefon 53421666

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift