Lisleby FK

Hjelp til websidene

Hjelp til websidene

Trenger du hjelp til å bruke hjemmesidene våre?

Lisleby FK har hjemmesider som er utviklet av KX products og levert til mange klubber rundt omkring i landet. Dette er en ferdig pakke, men gir store muligheter for det enkelte lag å tilpasse sidene til sitt behov.

Sidene er lagt opp til at lagledere eller andre webassistenter kan bruke sidene for sine respektive lag som et verktøy både til informasjon mot medlemmene og andre interesserte, samt som et verktøy for å følge opp eget lag med treningsplanlegging, spillerutvikling osv. Det ligger en utfyllende bruksanvisning under hjelp som du finner når du har logget på sidene. Har du ikke mottatt brukernavn og passord så ta kontakt med webadministrator.

Lisleby FK ønsker at sidene skal være et levende og aktive, og vise litt av det vi driver med i den gode klubben vi har.

Trenger du hjelp til hjemmesidene er det bare å ta kontakt med webadministrator Hanne Winther. mail: webadmin@lislebyfk.no

Vi vil her også legge ut noen korte og forhåpentligvis nyttige forklaringer på oppgaver som er til hjelp for brukere av hjemmesiden. Dette vil i første omgang gjelde trenere og lagledere på de respektive lag.

Lykke til!

 
       
       

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift