NM ultralang, og norgescup mellomdistanse i Høydalsmo og Rauland

Gode prestasjoner i fint terreng

NM ultralang og Norgescup mellomdistanse

5 Byåsenløpere tok den lange turen til Rauland og Høydalsmo for høstens første norgescup og NM.:

Petter Liabakk Eriksen H17-18, Lene Berg Hanssen D17-18, Ragnhild Eide D19-20, Ingeborg Eide D21 og Øyvind Wiggen i H21

NM ultralang 19.08

NM ultralang er selve kraftprøven for o-løperne; lange løyper med mange lange veivalgsstrekk.  Herreløypa var 20,3 km, med lengste strekk på 4,7 kilometer, og lengste dameløype var 13,8 km med lengste strekk 4,4 km.

God innsats av alle Byåsenløperne i dag, selv om pallen glapp. 4.plass til Ingeborg bak de to VM løperne Marianne Andersen og Kamilla Olaussen samt Marte Narum.  Ragnhild kom også på 4.plass, 2min bak 2.plassen, men med stor margin opp til Viktoria Hæstad Bjørnstad som nok en gang vant klassen.  Lene ble nr 5, Petter nr 15 og Øyvind nr 24.

Resultat

GPS tracking

Norgescup mellomdistanse 18.08

Ragnhild sprang best av våre løpere, og kom på en sterk 3.plass i D19-20, bak Viktoria Hæstad Bjørnstad og Malin Sandstad.

Lene kom rett fra juniorlandslagssamling i Danmark. Hun gjorde en miss til første post, men sprang bra resten av løypa, og kom til slutt på 12.plass. Ingeborg hadde  et par småbom og et uheldig veivalg, og det holdt til en 6.plass i D21. Petter tok også norgescup poeng, da han kom på 33 plass i H17-18.  Øyvind sto over løpet for å  lade opp til morgendagens kraftanstrengelse .