Skjoldar J16 videre i NM!

Etter en råsterk snuoperasjon er vi videre i NM.

Skjoldar Haugar 4-2 (2-1)

Skjoldar Jenter 16 slo i kveld ut hardsatsende Haugar med hele 4-2. Etter en nervøs åpning, med et lite overtak til Haugar, jevnet det seg ut i flomlyset på Vikaneset. Haugar tar ledelsen på en overgang, der vi er litt nølende i egen 16-meter. Etter en halv time spilt legger vi oss høyere i banen, og presser Haugar hardt. Dette gir resultat, da vi på kort tid snur 0-1 til 2-1 etter mål av Eline og Stina. Særlig var utligningen av det pene slaget, en vakker kontring ender med at vi banker ballen i lengste hjørne.
I andre omgang tar det formelig helt av på Vikaneset. To kjappe mål av Stina og Oda gjør at vi kjører over Haugar med 4-1. Vi dominerer store deler av andre omgang, og det kunne fort blitt mer mål. Det blir likevel spenning til siste slutt, da Haugar reduserer til 2-4 på et skudd fra skrå vinkel ti minutter før slutt. Skjoldar drar det likevel i land, i en kamp med unormalt høyt støynivå fra ”hovedtribunen”. All ære til de oppmøtte.
Vi i trenerteamet har sjelden sett jentene gi 110 % i den grad de gjorde i kveld, og det var slitne jenter som trasket av banen med breie smil om munnen. Vannvittig innsats fra alle 11.
I neste runde møter vi Bryne FK, sannsynligvis på Jæren.
Takk til alle som møtte opp på denne fine kvelden!
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift