TRENERFORUM "DEN GODE TRENINGSØKTA/HVA KJENNETEGNER EI GOD ØKT"

Vi avvikler årets første trenerforum mandag 30. januar, hvor temaet i all hovedsak blir "DEN GODE TRENINGSØKTA/HVA KJENNETEGNER EI GOD ØKT"

Dette gjennomføres på følgende måte: Alle trenere møter i garderoben i Harstadhallen kl. 16:15. Her kommer Lars Marius til å gjennomgå innholdet i den forestående økta som guttelaget skal ha ute på banen fra kl. 16:30 - 18:00. Vi observerer økta og drar deretter opp til Landsåshallen, hvor vi fra ca. kl. 18:15 evaluerer det vi har observert og diskuterer videre i forhold til temaet. Målet er at ALLE trenere i etterkant skal føle en trygghet i forhold til hva som kjennetegner ei god økt, og derigjennom kunne evaluere egne økter på eget lag etter samme mal. Vi bestiller pizza til kl. 18:30 og regner med å avslutte ca. kl. 20:00.
 
For de som har problemer med å møte allerede kl. 16:15,  er oppfordringen å komme så tidlig som mulig, selv om dette betyr at man ikke kan møte før eks. kl. 17 eller kl. 17:30. Det vil likevel være nyttig å få med seg resten av programmet. Vi ønsker at de som har trening samme dag, prioriterer Trenerforum denne dagen og at trening kan overlates til lagledere eller andre.
 
Steinar Westerås

Generalsponsor

Hovedsponsorer

Følg oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift