Guttelaget i aksjon

For første gang på over to år stiller FK Landsås med guttelag til kamp på stadion. I en velspilt kamp i kulda på Harstad Stadion viste Landsås at det gror godt i årsklassene bak A-laget.

Det var en velspilt kamp av Landsås med mange gode pasninger, gode enkeltmannsprestasjoner og høy bevegelse, både rundt ballfører og defensivt. Kampen skulle spilles 3x20 min og det var Landsås som tok føringen spillemessig og målmessig. Selv om Medkila gikk ut høyt viste guttene i sort og hvitt stor ro med ballen i laget og evnet å spille seg ut av trange situasjoner. Med høy risiko i forsvar (av og til til foreldrenes store fortvilelse) klarte man likevel å spille seg ut og holde ballen i laget i trange situasjoner. Og man fikk betalt for dette i form av tre mål i første omgang. Andre omgang var mer jevnspilt og Medkila kom mere med i kampen. Men det ble ingen mål av dette og Landsås tok tilbake initiativet i tredje omgang og fikk betalt med to mål hvorav en perle. Man spilte seg ut fra venstre back og med fem trekk i laget var venstre kant frispilt og la inn foran mål. Der på bakerste stolpe dukket høyre indreløper Theodor Igeland opp etter et 60-meters-løp og styrte ballen mellom stengene. Et perfekt punktum på en velspilt kamp og selv om Medkila fastsatte sluttresultatet til 5-1 kunne Landsås dra hjem med en seier i sin første guttekamp på over to år. Spesielt gledelig er det å se at man har fire hospiteringsspillere fra småguttelaget som alle tar nivået veldig bra og er med å prege kampen. To av dem var på scoringslista i dag.

Vi takker Medkila for en god kamp og gleder oss til flere velspilte og spennende oppgjør på Medkila- og Landsåsbanen.